Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Sandra напиша:
Orginalna, ke si kazham eden.

:arrow: Acid

1556671861431c94712ba8c.jpg

a zs ? najsladok e !
Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга? :pos:

Воздржете се од какви било сеирџиски коментари..( држете се до темата ).
Потребни се добри постови за квалитетна дискусија.

Acid напиша:
Sandra напиша:
Orginalna, ke si kazham eden.

:arrow: Acid

1556671861431c94712ba8c.jpg

a zs ? najsladok e !
Oва зошто јас те ставив прва на листата а? Враќаш услуга? :pos:

Pa si vrajkam za da mi vratish pak .. i jas pak da ti vratam :D i taka da ostanime .. i da nemash vreme za onii pod mojevo ime :D

Ovaa Teta Ana napravi boom na forumov i ja snema. Toa ti e, zenska rabota! :)

Inaku, dodeka ubavo pregledam po site avatari i niz cela galerija (a za toa ke bide potrebno vreme), da kazam samo deka ne prebiram: SITE gi sakam. Apsolutno site...

Ќе речам нешо у стил на Тоше Проевски ама во склоп на темава ако не се вратите назад на неа.
:pos:

[dadox напиша:
]
pearl напиша:
spooky напиша:
pearl напиша:
Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:
:poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... :ojea:

Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позади :pos: :pos:

pearl pa ako e mashko a patentot mu e od pozadi togash ce si staveshe nekoj komentar za nekoj fraer valjda ??? ili so znam ce probashe da im se pridruzi na prijatelite na KOCO od CUMU a nemashe da bide tuka i ... :poos: :poos: :poos:

Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:

pearl напиша:
Дали има некој на форумов што ме разбра што сакав да кажам :molam: или ќе треба сега да се симнувам в'ќерал по штафелајот :wink:

Не се секирај, разбрана си! :wink:
Нема да те мачиме цел штафелај да качуваш :) :)
А ако испадне дека е за сукња работата... па дај ќе го превоспитаме детето, само да бидне :)

Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.

spooky напиша:
pearl напиша:

Не се секирај, разбрана си! :wink:
Нема да те мачиме цел штафелај да качуваш :) :)
А ако испадне дека е за сукња работата... па дај ќе го превоспитаме детето, само да бидне :)

Tesekkür ederim :pos: :wink:

Значи сега знам каде да го праќам за заушки :wink:

Garfield напиша:
Се предомислив, сите би ги ебел, без оглед, младо старо, барем еднаш. А за уште еднаш, втора, трета партија, еее, кога ќе ги пробам еднаш, ќе определам и напишам список.
Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил... :oops:

spooky напиша:
Garfield напиша:
Значи да си барам кожни гаќи дури не си ме дофатил... :oops:

Мислев на све женцко бе Спуки, аман и ти сеа, ми вадиш муабети :pos: :pos: :pos: !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom