Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
spooky напиша:
pearl напиша:
Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:
:poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... :ojea:

Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позади :pos: :pos:

StormAngel напиша:
пеарл, кој ти е бумбарче? :roll:

Си знае тој кој е. Еве едно цмокче за него :fks:

Море како едно, еве три, зошто од далеку патуваат :fks: :fks: :fks:

без да се навреди женскиот дел од кајгана, ама никоја не би ја ебел

не дека им фали нешо нив, или мене...

моногамијата и верноста беа научна фантастика за мене, се додека не ја сретнав „госпоѓа Сердар„...

од тогаш (5 години утре 8) ) некако поинаку мислам :wink:

суги напиша:
Нема гајле, денес прво ц*цки после заби им растат...

и судот вели 2 до 5 „зад решетки„ ...

а дека таму гзето решето ќе ти го напрат, то е друго двајсе :wink:

pearl напиша:
spooky напиша:
pearl напиша:
Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:
:poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... :ojea:

Spooky, не знам дали си ме разбрал. Мислев да кажам дека кога водам борба гради во гради, сакам патентот од напред да му е, а не од позади :pos: :pos:

pearl pa ako e mashko a patentot mu e od pozadi togash ce si staveshe nekoj komentar za nekoj fraer valjda ??? ili so znam ce probashe da im se pridruzi na prijatelite na KOCO od CUMU a nemashe da bide tuka i ... :poos: :poos: :poos:

Ednas nema da dojdam na kajgana i vidi sto se slucuva....
Prvo: Vegas i macedalien, fala za.......komplimentite??? :shock: :shock: :oops: :oops:

ahem....moving on...

*trie race* lelelelelele....:D :D :D :D
fortune, devilish, cool_cat, nikki, natush, irena_gvg, bitchot, ne mi teknue nekoj drug....A! Baby i divneto. :D
zs? zs so se jaki!!

jassssssssss.. Tonchie, Vodkamixx, Gizo, howitz i nikkure zs taa najpoke me palit frc:)) Aj mozda i irena neznam kako so gledam site bi ja ebele koke stigne do moj red ke bide epten koto kofa :)

Не беше наменета темава за сеир, незнам зошто воопшто администраторот ја префрлил во Чек дис аут без да се консултира со модераторите на Љубов и Секс.

По нивно барање, повторно ја враќам кај што и е место.

пошто мене никоја неќе да ме онадуе, обратнопропорционално ја би ги онадувал сите :pos:

шала настрана, ама мислам дека е малце непристојно и некултурно да се искажува вака јавно... али има многу не дека не ;)

Orginalna, ke si kazham eden.

:arrow: Acid

1556671861431c94712ba8c.jpg

a zs ? najsladok e !

ех, ТетаАна ја нема никаде а на средните средби на кјгана вие ке се напраите парче, можи ли било кој да направи профил од тетка ана и да стави топик? Јас би сакал на ТеткаАна да и закажам оти на сликата е ептен добра ... една приватна потака и се е во ред ок?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom