Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Океј, значи мене ми дојде редот?

:arrow: Sandra
:arrow: The`Bitch
:arrow: FortunE
:arrow: aNI

И тоа е тоа. :wink:

Бај д веј, сигурни сте дека темава е за во СЕИР? Мене доста озбилно ми звучат сите. :D

Темава упоште не е за у сеир, ама кога админите ќе им се смешаат у работата на модераторите.. Тоа ти е.

Re: Кого би го ебеле од форумов и зошто?

TетаАна напиша:
ќе прашам кого би го ебеле?
ТетаАна би те распарчил у некој корнер па ич нема да ти текне со друг некој да се ебеш :)

Wolf Pack напиша:
ТетаАна би те распарчил у некој корнер па ич нема да ти текне со друг некој да се онадиш :)
Мене ова поише на закана ми личи :poos: :poos:

Не би е*ела никого од форумов затоа што сите ги поштовам како пријатели и другари. Фала пријатно :wink:

Буковец напиша:
Мене ова поише на закана ми личи :poos: :poos:
Каква закана бе, фана ме оноа horny-то нешто :pos:

Тета Ана, нешто ми се губи...2 дена ја нема да пише нешто на нејзинава тема.Дури и беше прозвана неколку пати да реплицира.

Dolphin напиша:
Темава упоште не е за у сеир, ама кога админите ќе им се смешаат у работата на модераторите.. Тоа ти е.

Се согласувам! Темава воопшто не е за тука.. со отстранување на неколку поста :evil: ќе беше супер..

На кој му иска, а не му стиска само пушти некои матни водички. На тие што им стиска, по мотото џа или бу си наброија, браво :aplauz:

Јас никого од форумов не познавам лично, ама од досегашните постови ова е мојата in alphabetical order листа:

Мојот пост беше мислен за кога темата беше на сеир. Бидејќи администраторите одлучија да ја преместат во Секс и Љубов, мојата листа ја повлекувам, зошто истата ќе претрпи промени кои сакам да ги задржам за себе.

Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:

То е то, ако искрсне нешто друго ќе ја апдејтнувам листава, ама битно е да е разновидно и весело :D

П.С. И дај ве молам променете го насловот на темата, многу е вулгарен и непристоен.

Бреееј, сите би се распалилое, а јас си мислев дека нема толку промискуитет на форумов.

pearl напиша:
Во погорнава тајфа би вбројала уште еден, ама тој од поновите е, па сакам прво да видам што мустра е, за панталони или сукња :pos:
:poos: :poos: :poos: Зошто ти е тоа, секако нема да носи ни едно ни друго во „критичниот момент“ ...
Или размислуваш на kinky опција да го натераш да носи сукња дури .... :ojea:

pearl напиша:
П.С. И дај ве молам променете го насловот на темата, многу е вулгарен и непристоен.

Така е. И јас се сложувам. До админите..

Крстете ја темава

“Со кого би воделе страствена исконска љубов на форумов и зошто“?

Што е оваа вулгарност? И во иднина Тета Ано, те молам Зборови како

Секс, Е-бење, и такви други брутални изрази кои што не се за очите и ушите на дамите и господата кои што се згрозуваат од нив, да не употребуваш!

Ма нема врска, темава е баш ептен невина и дава можност секој кој што нејќе да е невин да се произјасни како што сака, ако воопшто сака. До сеа мислев ќе летаат виртуелни шамари, ама ете...не се случи тоа, барем не многу. Така да мислам дека насловот е супер.
Извинете вака, ама...то је то. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom