Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Некој рекол дека една просечно убава жена која што е насмеана, вреди колку три убави намуртени жени :)

Koga e sakana, pocituvana i obozuvana od licnosta koja taa ja saka ,pocituva i obozuva!!!

кога е заљубена и исполнета со срека.кога ке стане од спиење и кога нана:smir:

кога човекот ја сака искрено жената, таа за него во секој момент е најубава.

Кога спие,кога станува од спиење и кога се чувствува исполнето и сакано:pipi:

Кога е трудна :)
Кога станува од спиење и кога е ненормално заљубена.
Кога чувствува болка, а ја теши нејзиниот партнер.

Реплицирам на Lady :

Каде и да се - Македонките се нај, нај, нај убави жени во светот.
Запамтете го тоа сите. :back:

moeto mislenje e skoro isto kako ovie gore......... koga e bremena, koga place, koga ke stane nautro oblecena vo kosulata na nejziniot partner, zaljubena, nenasminkana, ednostavno ZENATA E NAJUBAVA KOGA E SREKNA!

Moram jas da dodam ushte neshto... Zenite se najubavi i koga spijat.... Kakvi se togash, kako angeli, kako zaspani angeli, mili... So nekoe spokosjstvo, mir posebna ubavina na nivnoto lice.... neshto neopislivo :)

Се согласувам со ова во целост! Посебно ако сонуваат нешто убаво, па се малку поднасмеани... Аххх убави сме :)

ha ha trick prasanje a koga e zenata najubava.... when the light is off... ima i isklucoci :) :) ima ubavi i na denska svetlina i bez kilce pudra:smir:

Жената е најубава кога е заљубена, т.е. среќна и се чувствува сигурно со партнерот, кога има хармонија, кога се смее, кога спие итн.едноставно жената секогаш си е убава.

Кога се буди во прегратката на партнерот,кога плаче,кога е среќна,кога е бремена,кога е тажна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom