SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Ејј да многу често ми се случува кога ги подигам парите од кладилница луѓето да ме гледаат чудноKoga ke fatam na sportska..:kesa::pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ејј да многу често ми се случува кога ги подигам парите од кладилница луѓето да ме гледаат чудноKoga ke fatam na sportska..:kesa::pos2:
Сеуште не сум отрезнат од синоќа затоа мислам, дека сите луѓе ме гледаат чудно.Моето прашање е следново: најнормален ден, одите на училиште/факултет/работа (или било каде) и забележавте дека последните 5-торица што се разминавте ве гледаа чудно (без разлика дали се машки или женски).
Што е прво што си помислувате?
1. Леле гарант денеска сум се пицнал/а перфектно штом луѓево ме меркаат вака.
2. Леле што е финтава, кај сум се флекнал/а, патентот да не ми е откопчан, косава да не ми се раздувана...
Јас 99% второто секогаш го мислам. Колку и да сум среден од дома, пак кога ќе ме загледаат си мислам дека нешто не е во ред со мојот физички изглед. А вие?
...Викам добро бе дечко...Ако ти го видиш Тоби Мегваер (глумецот на спајдермен) на улица...шо ќе му речеш?...ај те молам пушти пајажина...мислам...дај немој вакви анти-шмек муабети