гледам нека гледа тоа па на крај краева неможеш па и нон стоп да гледаш у земја или само у неа или што знам па нека се оплакнат малку очите се во граници на нормала
Па не ми е сеедно ако шара со погледот.Сепак не го обвинувам машко е.Ако остане само на поглед ништо страшно.
За тоа не би раскинала врска.Можеби ќе се подналутам и ќе врие во мене нешто внатре ама него нема ништо да му речам.
Се разбира ако претера ќе реагирам.:smir:
Тоа тешко малце...85% од време партнеркете ми паза мене дан ми шара погледот. Немаат време да шараат наоколу пошто очи ко сокол имам и све регистрирам.
секако дека не ми е сеедно дали си шара оти тоа шарање некад може да прерасне во нешто повеќе....а може и не...коа сум со некоја нејзе си ја гледам не осеќам потреба да гледам по други
Не ми смета доколку „шара со погледот“.
И јас шарам бе, со поглед. Ако имам дечко, не значит дек немам очи! Фала богу ќе опуљам ако поминит некој убав тип... ми се случуват и да искоментирам :kesa:- пред него... Нишо страшно Се додека е во границите на нормалата, без физички контакти, ок е
абе да погледне на страна не е проблем... еве јавно признавам дека му дозволувам да го види и зграпчи го денот... али додека е со мене или не дај боже без мене да зјапа без срам и катаракта во друга е тогаш малку ќе е лошо... малку повеќе:nerv::devil2:
Па машко е боље да шара со очите отколку да прави нешто што би се рекло варање. Нормално е да си гледа чоекот.....неможе ние едно женско да го забрани тоа кај дечкото!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.