Кога вашиот партнер шара со поглед...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
ако зјапа по други девојки одма започнувам кавга и терам у пм ако не сум му доволна јас слободно нека си го фати патот и го подсетувам да подразмисли дека ако и јас гледам во туѓи бицепси ќе го боли и тоа многу

Би ми сметало да,не сакам тоа да ми го прави безвезе би се чувствувал особено ако зјае по мажи :duel::violent1::devil3:...:nesvest:

Има очи,фала богу,зошто да не погледне?
Има девојки кои привлекуваат внимание и сеа да му забранам да гледа-не.
Очи да му затворам,не бива,или тој треба да се заврти и да се прави на три ипол...

Секојдневно го прави тоа,се навикнав веќе. Некогаш го прави само од инат, а некогаш дури и коментира знае дека го мразам тоа па да се нервирам..

Ако се шара дискретно не би требало да има проблем но ако се шара очигледно пред очи на партнерот најверојатно нешто не е во ред со врската.

Колку повеќе ќе забрануваш, толку повеќе ќе сакаат да зјапаат, значи он ако има очи за други типки па имам и јас за други машки, нели :) ќе коментира он за женски па ќе коментирам и јас

Se razbira deka mi preci..ko nejze shto i preci koa gledam jas..ali da bide samo gledanje..i da ne bide preterano ..a za preterano..e togas..hm hm !

ne e zabraneto da se gleda, pa sekoj ima oci, ama da se komentira za videnoto e toa e veke nekako drugo. Licno nesakam komentari bez razlika dali se dobri ili loshi. vide-vidov i tuka treba da zavrshi se.

abe najnormalna stvar e da gledas po dr muski/zenski..nema koj ne go prae toa.a i zas da ne?? ako imas decko/dejka ne znaci deka ne smees nikogo da poglednes vise..bc pa i na kraj kraeva bi veruel da ti kaze deka ne gleda po dr muski/zenski??ne neli??

look but don;t touch ha??:):):):pos2:

Затоа постојат темни очила за партнерот со поголеми рамки за мир у куќа...ако до толку е некој љубоморен или несигурен во себе

n644lg.jpg

33m5u3c.jpg

тоа е природно-шарање очи...а ако некои се нервираат погледнете очилата.

над мојот пост.

Нека гледа слободно и јас гледам не викам не, иако се вртам и по мажи и по жени. Добро е додека сето тоа се заснова само врз поглед, само очињата му шараат, е кога ќе почнат и рачињата да му шараат и шеткаат е тогаш веќе е време за ригорозни мерки!

Во секој случај....не е во затвор да му се невиди!
Природно е да загледаш се што привлекува внимание дали е добро или лошо или какво и да е! Сега глупаво е да сум со женска приме во кафиќ и она да разменува погледи со други машки, ама да загледа некој како е облечен или како изгледа не е ништо лошо ни превара ни какво било предавство.......:toe:

ne e zabraneto da se gleda, pa sekoj ima oci, ama da se komentira za videnoto e toa e veke nekako drugo. Licno nesakam komentari bez razlika dali se dobri ili loshi. vide-vidov i tuka treba da zavrshi se.

Celosno se slagam, normalno e da sara pogledot, ama sum dobival komentari u stil AU OVOJ E ZGODEN, i takvi raboti mi cepkat u nervi. Mozebi so e najloso, imam navika da premolcuvam u momentot i posle da stanam pasivno agresiven, da me iziritira tipkata jako....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom