Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
најмногу си го крка некој што е до мене, а во последно време тој НЕКОЈ е сестра ми

Првиот што ќе ми се најде на пат или ќе се обиде да воспостави комуникација со мене додека вријам од нервоза.И ептен ме нервираат личности од типот "Кажи што ти е, шо се деси, зашто си таква???"...Аууу лудило, најчесто мајка ми знае да биде олку досадна и затоа најчесто на неа се празнам, потоа следува онаа гушка за извини и една кратка ревизија на мојата нервоза.

коа сум нервозна крива ми е целава македонија....све живо ми иде да самоубијам....али пу пу пу да не се урочам одамна не сум била нервозна рекорд ми е 3 недели направив да не сум се изнервирала закон !:pipi::pipi:

Тотално сите!:kesa:Ќе им се изнавикам и ќе се испразнам али после тоа секако следува извини:pipi:

Кога сум нервозна стварно незнам но што зборам ни пак што правам. А најмногу од се ме нервира што после се каам за повекето работи.
И секогаш се тешам дека од нареден пат малце ке размислам пред да почнам да се дерам,ама во најчести случаи тоа не е така.:kesa:
Срека што во последно време не се нервирам многу .

кој и да ми е крив се затварам во соба и првото шо ќе ми падне у рака го мавам кршам итн итн а ако во тој момент некој ми упадне у соба е тогаш :duel: :zlo::pishtoldz

Нешто прво што ќе ми дојде на патот, без разлика дали е некој од домашниве или некој другар. Знам дека после ќе жалам за тоа ама во тој момент не помислувам на тоа. А во последно време и вратите по дома ми се многу криви, а сум нервозен раката си ја кршам мавајќи по нив.

Па, малку чудно, но најчесто сам се обвинувам, пред се' за тоа што сум дозволил да бидам изнервиран... Потоа пробувам да се смирам, а ако не успевам во тоа, сум доста критичен кон себе. :toe:

Егото.
Лепота е да се има во огромни колични заедно со потребата за шеќер во плодни денови.

СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :smir:

кога сум нервозна подолго време криви ми се само моите дома зашо знаат дека има проблем и да им пребрацам нешто не се лутат а да се придеравам на другарки, дечко никогаш ни па пред искажувам нервоза ни па се должни да ме слушаат

Боље увек да ни се криви другите
него да се обвинуваме себеси!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom