Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Изреката на дедо ми кога се лутев на некој што не треба....

"Ти направил си бељата , па после тоа крив ти е КОКОЈКО":pos2:

КОКОЈКО бре...:jaj:

Инаку за себе си реков претходно на темава.Избувлива сум до немајкаде и знам и на тој што треба и не треба да се истурам.Како и да е обавезно се извинувам на оние кои не ми згрешиле ништо а јас сум се испонашала.
Највеќе сакам во тие случаеви да се излолирам,додека не ми помине лутината.За доброто на моите гласни жици и за доброто за ушите на другите.

:pos2: И јас сум таква и што е најтрагично јас многу брзо можам да се изнервирам и од кога ќе се изнадерам убаво тогаш одма во секунда ми поминува и како ништо да не било.Потоа си пеам,си играм...и никому ништо.

~*~

Во последно време никој за ништо не ми е крив, за се сум си сама крива.Не знам зошто, ама кога сум нервозна и ќе си легнам да спијам, сите сме посреќни.:devojce 1:

Крив ми е тој што ме изнервирал.Не се истурам на други луѓе.

Кога сум нешо нервозен само еден ми е Крив татко ми зошо малку куца со едната нога, а виновен ми е пак татко ми зошо кога ја онаквел мајка ми не свршил во шоља туку таму кај шо не треба па сега ме направил мене:toe:

Секогаш он ќе ми е виновен за се!

засега на прво место се бугарија и грција што ме нервираат

Кога сум нервозен сите ми се криви.

Порано кога бев нервозна сите ми беа криви ..Али сеа научив да се контролирам , зашо знам гаден осеќај е кога некој нервозен ќе ти се истури , а ти ни крув ни дужен... Значи кога сум нервозна ми е крив само тој што ме изнервирал.

сите ми се криви кој сум нервозна ке се изнавикам ова она и после 5-10 минути како нишо да не било

obicno gledam da se kontoliram i da ne obvinam i navredam nekogo , ke si posedam sam cigara i ko nisto da ne bilo !!!!
zatoa sto moze da se pogresi vo procenkata i posle .... docna ke bide :)
pozZ

porano mnogu se nervirav i toa go pokazuvav, a denes toa ne moze da se sluci bidejki imam golema samokontrola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom