Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Se zavisi od toa koj me iznerviral, do pred nekoe vreme bese edna licnost koja postoese vo mojot zivot no fala bogu veke ne e pa si imam pomalku nervozi:D

Momentalno sum luta na edna licnost koja mi se mesa vo zivotot ama ako ne prastane ke ja resam.Znaci koj mi zgresi na toj:buum:

:tapp: ke se sredi taa licnost za brzo vreme takva e prognozata a ti da ne se nerviras oti ima nekoj nekade daleku sto te saka

ја конкретно кога сум нервозен ми се криви сите шо ми се у близина...а обично другарите кога ке ме видат нервозен уше поише сакаат да ме нервираат:nerv::nerv::nerv:

Не л’жи да не ти дојдам.:star: :palka: :pos:
Знаеш дека кога си стварно нервозен,секад гледаме да те расположиме.

Инаку за себе си реков претходно на темава.Избувлива сум до немајкаде и знам и на тој што треба и не треба да се истурам.Како и да е обавезно се извинувам на оние кои не ми згрешиле ништо а јас сум се испонашала.
Највеќе сакам во тие случаеви да се излолирам,додека не ми помине лутината.За доброто на моите гласни жици и за доброто за ушите на другите.

Кога сум нервозна на другите околу мене кои ми се драги личности им викам да ќутат да не ми зборат за да не се скарам со нив, да не им истурам се што ми лежи на душа.А иначе има една личност која доволно е само да ја видам да се располозам, доволно е само да ми се насмее и се да пројде зошто стално е таков весел со полна енергија и не се замара со ништо.(не станува за симпатија или дечко туку за другар кој многу си го сакам)

:helou: Mi se slucuva da se iznerviram, no mnogu retko vrakam. skoro sekogas mi doagaat solzi na oci i sum mnogu tazna . Se smiruvam najcesto sama, so dobra muzika . "Koga sme nervozni i imame problem Lesno naogame krivci okolu nas , no veruvajte problemot nema da se resi.":smir: :smir: :smir:

Најчесто немам ни кој да окривам во тие моменти пошто гледам да сум сама тогаш ... Најлошо е да окривуваме некој , зошто сите сигурно го имаат осетено тоа на своја кожа ... и проблемите што си ги имам си ги решавам дома или некаде на страна без никој зошто не сакам да расипувам расположение на другите со мојте изливи на нервоза...

Кога сум нервозен, секогаш себе се кривам поради дозволата за нервозата која ме нападна, не никој во тој момент никој не ми е крив и сл... А за смирување веќе ми требаат само од 5 до 10 минути да сум сам, да се средам и после тој период одма се враќам на тоа како што било претходно. таков сум што да правам :toe:

Сите, а обично се истурам на некој кој најмалку треба :toe:

Никој, држам лутина во себе или се истурам на некој предмет. Мразам кога некој ке се истури на мене беѕ причина па затоа ни јас не правам така .:helou:

Кога сум нервозен сите ми се криви, па ако не удрам некој предмет не можам да се смирам!!Тоа ми е како на предметот да му ја предавам нервозата!(на луѓе не мавам)и се нервирам , кога некој ко ќе ме гледа дека сум нервозен, ми поставува ситни прашања..Па пуштам рап ТВРД и шетам околу соба да се смирам!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom