Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
прво личноста што ме изнервирала и после сите околу мене. затоа се контролирам колку можам да не се напраам безвезе партал со сите хихихи а многу малце ми треба:toe:

Буквално СИТЕ ми се криви(освен една особа, една многу слатка душичка што ја сакам најмногу на свет).......

телевизорот,затоа што нема некоја добра програма да ме развесели,потоа се префрлам на ком:vozbud:

Тој што ми згрешил. Плус пенкала и кваки од врати. Други луѓе - не. И не ми треба во таков момент некој со кој ќе се расправам или ќе му ја истурам вината, ни крив ни должен, туку некој за муабет. Што ретко се наоѓа. Мислат дека кога сум нервозна ќе убијам, а воопшто не е така, напротив.
mysmilie_164.gif

па тој што ме изнервирал ама се случува и јас да си згрешам нешто па тогаш нормално јас сам сум си крив

Сите ме нервираат тогаш. На сите им викам а знам дека не е во ред тоа.

Prviot shto ke me pogledne naopaku ili zgreshi neshto makar i sitno da e!

Зависи.Ако ме изнервирал премногу сите ми се криви,а ако не тогаш само тој што ми згрешил.

Првенствено тој/таа што ќе ме изнервира. Плус ако некој промрчи у меѓувреме, и он ми е во листата.

Jas koga sum nervozna cuvstvuvam kako celiot svet da mi e kriv i vo tie momenti nikoj ne moze da me raspolozi na site samo im se isturam bez pricina..

сите што се околу мене и што ке ми згрешат во тие моменти па дури и да е несакајки..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom