Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Само една личност ме вади од кожа, а тоа е шефот на кого , за жал не смеам да му возвратам.:toe:

Кога ќе се изнервирам цел свет ми е крив:pos2:
али... :toe:

koga sum nervozen podobro covek da ne e do mene poso kazuvam i raboti za koi podocna se kaam,mnogu sum brz vo tie momenti mozam se da iznakazam i toa ne mislejki so zboram,podocna mi zal so toa sum go kazal na nekoj so ne zasluzuva ali bidnala rabotata.

NERVOZEN

kogaj se nerviram mi doaga da go "ubiem" toj sto me nervira, sezezam ne sum ja takov ama mi doaga da idem doma i da legnem

Обично сите околу мене ми се криви ама успевам да се воздржам да не им се истурам на тие шо воопшто не се виновни, најчесто лутината си ја чувам во мене и се трудам да се потсмирам малце, ама пак ако некој ми зборвит во моментот и ако уште толку ме изнервират е тогааш.... нек издржит :nervoza: :tepac:

Ретко се нервирам,ама кога ќе се изнервирам значи стварно ми дошло преку глава и тогаш се живо ми е криво...:)

Криви се сите у близина, бар они го јадат стапот, не дека се они криви.

Кога сум нервозна првиот што ќе ми се најде на пат ми е крив...или понекојпат цел свет ми е крив

ко ќе сум нервозен, се контролирам, и пробвам да не убијам некого :) или да не скршам нешто, а ако нервозата ги преминит сите граници, значи ак се изнервирам премногу, пробвам да се ”истушам” на нешто многу цврсто тешко, и така :)

тој што ке ми се појави прв пред очи да замара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom