Кога сте најсреќни?

• Креатор на темата Креатор на темата ChocolateBuddha
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро функционирам кога сум песимистички настроен. А биохемискиот момент на среќа се менува заедно со нас, така да ми изгледа глупаво да се дефинира такво нешто со еден пример.

Кога треба да си легнеме со “мужето“ и кога ке ме гушне силно... мммм од убаво одма заспивам :love:
e aj podetalno objasni sto e toa tolku ubavoto,
vaka zenami odma da zaspiva so se jorgan ke ja vrlam vo snegot.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 19:51 ---
кога шприцам. :)))
opa eden moler,da znam za naprolet za krecenje,
a kolku naplakas,za vertikalno i horinzotalno ista li e cenata.

Кога демантирам луѓе, кршејќи го нивниот негативно-скандирачки став према мене или нешто за што се залагам.

"Хахахаха не знае, види го сеа, види го.... ееј... знаел бе..."
"Ќе утне, ќе видиш ќе утнееее..... ееј не утна...."

Лапај го моето его кучко!

Најсреќна сум тогаш кога ќе погледнам во очите на човекот што безусловно го сакам, кога без да изговори ниту збор ми кажува колку му значам, кога се гушкаме силно како тогаш да е последен пат, кога ја гледам насмевката и среќата на неговото лице...

Најсреќен сум кога и свршувам (било каде )
--- надополнето: 21 декември 2012 во 20:17 ---
Најсреќна сум кога после 11 години сеуште страсно ме бакнува:)
Ако само страсно те бакнува тешко тебе :D

Најсреќен сум кога ќе ми улетаат на џогинг два три бумбара у стомак :LOL: знам дека нема потреба од арчои после дома за ручек :D

Најсреќна сум кога моите очекувања за себеси ќе си ги постигнам. Никој не може да ме направи повеќе среќна, ко што можам самата.

Најсреќен сум кога ќе уплатам 5 ливчиња за еден ден, и сите 5 да ги фатам...
А нај не среќен, кога за 10.000ден, ќе ме заебе една утакмица, која има 1.20 коеф...

Среќен сум кога ќе ги исполнам моите цели и кога ќе го направам најмудриот потек за дадена ситуација. Најсреќен сум кога Македонија победува во спорт.

НајСреќен сум во оние моменти кога е лето,да речеме Јули,кога станам околу 2-3 кога е веќе најтопло,ги кренам ролетните и си направам Ајс Кофи 3 во 1,излезам напред на тераса каде е сенка на пиџами,се истргнувам 2-3 пати ми пукаат коските,седнувам и ги кревам нозете на терасата и кулирам после одам на туш ладен и гол се шетам едно 2-3 часа(секако моите не се дома тој период)....особено кога тоа се случува 2-3 дена пред некаде да мора да одам па си филмам како да му ја дувнам одавде ( оваа година тоа беше пред фестивалот во Гуча и пред Пивофестот)....

Најсреќна сум кога ќе станам рано, а утрото е сончево. На секое сончево утро му се радувам како мало дете. :)
Кога ќе налетам на добра, стара и парталава книга. Кога книгата ја читам со кафе и цигара до мене, во тишина.
Кога знам дека не морам да местам аларм за следниот ден.
Кога апсолутно случајно ќе сретнам некоја драга и блиска особа некаде низ градов.
Не знам зошто, ама среќна сум секогаш кога купувам парфем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom