Кога почнавте да се бричите?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Сум ги пробал сите жилети и тврдам дека од Жилете нема подобри.Кој има јака брада препорака да купува од оние жилети(мислам цели дршки) кај кои предниот дел кај што се жилетите е фиксен,т.е. нема зглобови.Оние со зглобови потешко бричат јака брада.Најдобри се тие со 2 или 3 жилета
Или најдобро машинка за бричење :)

Почнав на 16-17 години но во војска почнав секој ден и од тогаш навака на 2-3 дена се бричам

Од 8мо со причина, имав мов и личев на ГГ Стефан , морав да манам брич, и до ден денес ете веќе 7ма година се бричам и со ќеф :D никогаш не ми станало досадно, едноставно обожавам да станам сабајле и да манам брич и свеж да излезам :D

Леее Sungerot Bob секоја чест за темава.. Потребна е малце разновидност со интересни теми.. како оваа.
Иначе 8-мо, на денот на полуматура :ROFLMAO:
Жалам за таа одлука... Веќе ми здосади да се бричам секој ден, а тек цел живот е пред мене (n)

брковите некаде 8мо оделение можеби, а останатото ми се чини дека беше 1ва средно така нешто. А моментално небричен од јануари, само потскратување на брадата.

6 одд немаше потреба ама видов од брат ми и ајде и јас. :pos: Чекав да останам сам дома и веднаш пред огледало.
Си купив од оние жилетите ми беше срам и на продавачката и викам ај дај ми ти знаеш брат ми какви купува за него се. :pos: :icon_mrgr:
Не жалам 5 мин работа секое сабајле.

6 одд немаше потреба ама видов од брат ми и ајде и јас. :pos: Чекав да останам сам дома и веднаш пред огледало.
Си купив од оние жилетите ми беше срам и на продавачката и викам ај дај ми ти знаеш брат ми какви купува за него се. :pos: :icon_mrgr:
Не жалам 5 мин работа секое сабајле.
Хахахаахахахахахахахаа се згазив од смеење со ова продавачкава :pos:

Прв ден нашколо,прва година,ги гледам сите пицнати избричени само јас и уште двајца(ташаци) со мов под носот како Гоцета,си дојдов дома и одма се избричив :)
Мајка ми на брат ми му ги депилира брковите уште од шесто одд,сега е прва год и он почна редовно да си се бричи:pos:

Во суштина чекаше твоите да ти дадат да се избричиш? :)

Не не, никад сум немал многу влакна, и тогаш немав, само бркот ми се познаваше, ама пак, немаше смисла да одам како револуционер. :LOL:

Како само памтите, не ми е јасно. Појма немам..

Како само памтите, не ми е јасно. Појма немам..

Можеби поради тоа што форумов стана детска градинка и памтат пошто прв пат се избричиле ланиo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom