- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 979
- Поени од реакции
- 853
На 16 години ... ама многу заебана работа е бричењето за кратко време завршуваш а никогаш не можеш да најдеш време за да се избричиш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
13 години така нешто.....само бркот тогаш.Толку имав потреба....
И тоа меки беа тогаш влакната и без пена со 2-3 потега крај.
Сега цела брада треба у пм.Ептен досадна работа,ептен ме мрзи,а што повеќе ја одложуваш потешка е.
Обично на 3-5 недели се бричам,носам брада (планирам да почнам поредновно).Бричењето најмалку 20-30 минути ми трае,арно што најдобрите и најскапите жилети ги користам.Да користев бикче,со толкава брада што обично ја имам кога се бричам, немаше кожа на лицето да ми остане.
Сега си најдов и машинка.Го олеснува тоа бричењето,ама и тоа е 100 години работа дур да ја скастриш за да се бричи полесно.
Во суштина чекаше твоите да ти дадат да се избричиш?1ва средно, тачно на велигден
Мајка ми тука до мене, а најдобриот другар(живеевме врата до врата), исто тука од страна ме гледа и ми се кези
Првите неколку пати само бркот, после почнав цела брада....која брада бе, ја сега немам брада а камоли па тогаш, ама ај дете без памет
![]()
Кои стари ? Тие ко на бербер,ко нож што се ?Земи од старите бричови што се менува жилетот само.Со таков бакембарда симнуваш до кожа со едно повлекување не па брада.Плус многу е полесен за чистење од влакна.