Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
После 4 дена....ми недостигаше до пред некое време:toe::tv:

Многу ни фали и кога ќе го изгубиме..
Но најмногу кога е покрај нас, а пак не е доволно или пак воопшто наш..
Кога неможеш да го бакнеш тој што го сакаш или кога чувствуваш дека бакнежот е празен и како да не ти е наменет тебе.. Не ти припаѓа..

Кога ќе се промени, ќе се сменат работите.. кога физички ќе биде присутен до тебе и во твојата прегратка, а чувствуваш дека е залудно. Кога знаеш дека и да вложиш се на светот нема назад и некоја личност од твојата перцепција повеќе не постои како таква и никогаш веќе нема да постои. Ако знаеш дека е крајот затоа што тој до тебе го чувствуваш за странец, друг човек од некое друго време..

Let 3 напиша:
Кога лежам на каучот а даљинското е далеку...
:tv:

сега ми недостига најмнооооооооооооооооооогу!!!!!!!!!!!бидејќи ми е ладничко а него го нема да ме прегрне и стопли!!!!!!!!!:back:

Кога почнува да ни станува далечен. Не мислам на физички далечен; тоа може да се промени, ама ако му е телото до тебе, а мислите на нечија туѓа адреса без намера да се вратат на твојата, е тогаш ни недостига ко никогаш.

И кога сме тажни, скршени, осамени, а ни треба некој што ќе не гушне за утеха, саканиот е првиот на кого помислуваме.

Кога почнува да ни станува далечен. Не мислам на физички далечен; тоа може да се промени, ама ако му е телото до тебе, а мислите на нечија туѓа адреса без намера да се вратат на твојата, е тогаш ни недостига ко никогаш.

И кога сме тажни, скршени, осамени, а ни треба некој што ќе не гушне за утеха, саканиот е првиот на кого помислуваме.

Sto ke ti e ako misli na druga adresa a lezi do tebe,ne e podobro da go nema?
-lek-podigni go egoto,i ne se treskaj sama od zemja,ako ne se cenis sam drugite site ke capaat na tebe.*(generalno zboram nisto licno)

Кога сум многу пијан.Искрено среќа што не и го знам новиот број,а и несакам да и го дознаам:)

Sto ke ti e ako misli na druga adresa a lezi do tebe,ne e podobro da go nema?
-lek-podigni go egoto,i ne se treskaj sama od zemja,ako ne se cenis sam drugite site ke capaat na tebe.*(generalno zboram nisto licno)
Не зборев за себе, мојот сакан ми е и повеќе од близок и телесно и со срце, зборев општо :)

А да, подобро е да го нема, ако рационално размислуваме, а наскоро и стварно ќе го нема ако е таква ситуацијата, ама тоа не значи дека нема да ни недостига, понекогаш не можеме да го контролираме тоа, знаеш.

сакана ... прво не знам дали можам така да те наречам ... можи е прерано, можи не ама сигурен сум во едно, имам некои силни чувства за тебе и ќе напрам се за да бидиш со мене :pipi:

Ми недостига секогаш кога не е со мене,а многу ретко сме заедно:nesum:

Најмногу недостасува кога знаеме дека сме го/ја имале само за нас и крај нас, но ете, некако сме дозволиле тоа да ни се лизне низ прсти...

секогаш ко ке се потсетам на мојте најубави моменти од животот со неа...а тоа ми е нонстоп во умот...кога ке слушнам некоја од нашите песни....а последниве два месеци...премногу ми недостига....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom