Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
леле нина прекрасно кажано ми ги извади зборовите од уста...
Nina напиша:
Најлош начин да ти недостига некој е да седиш покрај него,знаејќи дека не можеш да го имаш!!!
истото и јас го мислам...штета што и моментално го доживувам истото...:nesum:

vo momentov, sto go nemam pokraj sebe :cry:

TWEETY*** напиша:
Mene sega mi nedostiga. Ne go izgubiv, megutoa ne e ni so mene.
I so netrpenie ja cekam drugata nedela, koga ke go vidam.
a jas dobiv nekoja preststava deka ste raskinale ili pred nesto takvo ste...:zlo:
but maybe is just me...ili ne???:back:

Како мислиш кога најмногу?Секогаш исто ми недостига!Дали е тоа при првиот чекор што ќе го направам за да си идам дома или не сум го видела 2 дена,иц да сејм!:smir:

Handsome напиша:
a jas dobiv nekoja preststava deka ste raskinale ili pred nesto takvo ste...:zlo:
but maybe is just me...ili ne???:back:

Ti sakas da e taka..... :smir:
ama nie sme daleko od tva :back:

TWEETY*** напиша:
Ti sakas da e taka..... :smir:
ama nie sme daleko od tva :back:
:nenene: сакам од убаво поубаво да ви е...:vozbud:
само така ми стооше...од маабети вамо тамо...
нема веза:smir:

Mene mi nedostiga koa ne ja gleam...a najvise koa ne sum ja videl poeke vreme :)

пуштам музика,од онаа 'мојата' што знае да ме разнежни,што може да ме утеши,да ги затворам очите,и да се најдам side by side,hand in hand до личноста што ми недостига...

Додека го сакам, ми недостига секогаш кога не е до мене.
Кога ќе престанам да го сакам, ми недостига времето кога сум го сакала. :)

Mi nedostiga celo vreme posto ne sme zaedno... :(
Edvaj cekam da go vidam, a toa ke bide za edna nedela valjda!

Nina напиша:
Најлош начин да ти недостига некој е да седиш покрај него,знаејќи дека не можеш да го имаш!!!

e bas i aj go mislam toa, ama toa stvarno e da ti nedostiga. Koga znaes deka si fizicki do licnosta, no ne si so nego

POSTO ZIVEEME VO RAZLICNI GRADOVI, NAJVEKE MI FALI PRVOTO SABAJLE KOA SI DOAGAM DOMA! SPIJAM SO MISLATA DEKA E SO MENE I SE BUDAM RAZOCARANA, EPTEN!

ПрИтИ_гРл напиша:
леле нина прекрасно кажано ми ги извади зборовите од уста...
истото и јас го мислам...штета што и моментално го доживувам истото...:nesum:

e zaso da nemozis da go imis a??kak moze da go nemis...awe ne sa utkazuvajte pls tka lesno..nikoj nema da doe pred portata so kojnceto..ako go sakis i sakis da bide pokraj tebe prevzemi nesto dont let him go...a i mene mi nedostige i toa nogo..istoto i jas kuti niPPi go pravum ke si legnum i...slow...tonum..ama nogo si go sakumm...:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom