Кога ќе сфатиме дека треба да имаме достоинство?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.266
Поени од реакции
12.570
81D3FB235D50824696EA0474FEEEB6CA.jpg

Трендо вели, "цената на еден шопинг".

За толку се продаваме?

Како можат вака да праат бе стока народ, за еден шопинг и газ ќе дадат

Arno ni pravat grcite, ako nemash dostoinstvo i gordost vo dushata sami se krivi.

Ако им е овој коњ пак ке иде за нова година и за први мај ке се врати
Треба да ги мочаат и да ги тепаат по улици кога се глупи..Грците си размислуваат 'Ја ги ебам они ми плаќаат' (од темава притисок ми рипа)

Зошто и регистрацијата му ја нема на сликата да му се собереме и таа лепенката да му ја начукаме у шупчето,заради вакви кретени Грците добиваат крила....ма сам ќе одам ако не сака никој..:toe:

Јас мислам дека додека имаме македонци кои ќе им ги полнат џебовите на грчките бизнисмени, и се до оној момент кога ќе ни текне дека не вреди да се утепаме од чекање за грчка виза, до тогаш ништо од нашето достоинство.

Можеме само зборуваме, да се фалиме и да “удираме во гради“ дека сме горди МАКЕДОНЦИ со крената глава и со достоинство. Сликиве покажуваа за жал дека не е така.

Абе.. целата глупост во конкретнава слика е што хахха.. сепак Гркот не успеал да ја покрие налепницата МК :tv:

Па постер поголем да најдел цела задна да сокрие аман гејладовци брее..

Абе.. целата глупост во конкретнава слика е што хахха.. сепак Гркот не успеал да ја покрие налепницата МК :tv:

Бидејќи не смее со закон, а не дека не сака.

Озбилно? Не ме информирала Дора јбг

А како гласи законот?

Хм нешто не схватам

Па економски грците су вас савладали одавна, кај нас е поделено на три - грци, турци и руси е и мало енглези (водата), немци и чехи (стујата) и сосем мало бугарско остало - АЕЦ и преноса. Не знам зошто се пените по форумите, а ме видите кому припадат рафинеријата, телекома, вецове и шо ли оште не. Другото е празно губене на време - тија такви, они овакви.

Јас одамна велам на тие педерашите грчки никој да не му цапни,ама сепак одат овие кремчинава наши,демек леле колку сме јаки бевме во солун,глупаци и ќе му лепат лепенки,а и склекови прават изгледа на граница и ко ќе појдат таму и ги заебаваат грците,му оставаат по 1000 евра и кога ќе си дојдат овде се фалат дека купиле фармерки од 250 евра,а незнаат глупаците дека во Македонија се шијаат.
И јас му залепив МКД на колата на еден грк овде кајнас и ќутеше ко педераш.

Озбилно? Не ме информирала Дора јбг

А како гласи законот?

Уште кога почнаа да лепат такви налепници, ги лепеа на аглите и малку над лепенката МК. Но, случајно низ муабет со еден комшија (цариник) ми кажа дека не смеат во никој случај да залепат нешто над лепенката МК. Нашето официјално име е Македонија, привремената референца e за одреден период. Таа кратенка е грчка измислица и нема никаков правен основ.

Сега гледам од сликава дека го лепат подалеку од нашата лепенка.

Него, ви текнува на скечот од К-15 кога Тошо оди на сиртаки во Солун?

Е, е, е....е тоа е таа налепница заради која јас пред неколку години не влегов во Грција, та и се испокарав со копилето наречено грчки царински службеник (или кој кур беше).
Вреди да се понижувате на тој начин за влез во Поранешната Отоманска Провинција Хеленска Демократија?

кога веќе спомна демократија

може тој адут да се искористи против грците
да се претстави во вистинско светло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom