Кога...(Kajgana edition)

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
и што демек овие што се регистирани пред месец дена појма немаат од животот? не смеат да држат лекции?
не се од марс паднати (y) чисто информативно

Јас имам таков дојам, многумина новорегистрирани немаат никаков респект кон другите членови а и многумина не знаат како функционираат одредени делови од форумот. Тоа не значи дека се глупи или слично...

Кога кајганаџиките прават муабет после средба со Ставрогин ...

tumblr_m5efw8lBav1rwcc6bo1_500.gif

Мачорка пред да седне да пишува на форум
Woman-adopts-100-cats.gif

Кога ќе ми улета некој у дискусија и почнува да се курчи
Vigilante-robbery-shotgun.gif

Кога Шкорпион сака да се прави паметен и напаѓа друг член бранејки некоја форумџика.
Boomerang-headshot.gif

лангелина кога дели совети за анксиозност шизофренија и останати психички проблеми
Creepy-smile.gif

Педерите во темата за истополови бракови
Solar_wind.gif

Кога членка без цицки ќе ја отвори темата ЦИЦКИ ЗА ЗЛАТНА МЕДАЉА
Girl-crying-baww.gif

Кога cool е на темава
MonkeyBrainEat.gif

Стефангел ( или како и да е сега , важно е салса плесач ) кога објаснува за вежбање и боди билдинг на некоја тема, па и сите дилбери на форумов.
.
Heavy_Squat.gif

Кога wot го отвора подфорумот, ги гледа темите што ги има отворено Io Sono Interista и се прашува што понатаму.

tumblr_inline_mgadik1cQo1ro2d43.gif

Јас имам таков дојам, многумина новорегистрирани немаат никаков респект кон другите членови а и многумина не знаат како функционираат одредени делови од форумот. Тоа не значи дека се глупи или слично...

Па нови членови се, секако дека нема да знаат како функционираат одредени делови од форумот, а фактот дека “старите“ одвај чекаат некој нов да се избаци за да го тролаат, поише кажува за старите членови отколку за новите.

Кога се отвара тема поврзано со муслиманство и во неа автоматски иде муабет за оружје

tumblr_mbp10hMp991r3zat8.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom