Кога би биле милијардер, на што би ги потрошиле парите?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога БИ БИЛ милијардер парите би ги потрошил во се што е можно!

Ќе си оставам за мене 10 тина милиони,другите ќе ди донирам.:toe:

paaaa.. na mn raboti.. bi si kupil nova kujka, koli, kje vlozam vo nekoja firma ili neshto sli4no i drugiot del od parite vo dobrotvorni celi..

koa malce ke podrazmislam
ke si kupam eden privaten jet za 18 osobi
ke ja soberam ekipata i ke luduvame po svetot
ima cel svet da znae za nase maalo

Ke otidam u bankata i ke mu kazam na toj na shalterot da mi iskeshira 50 milioni u banknoti od po 100 evra. :)

би си купил една куќа на хаваите, еден Mustang GT, Hummer H2 и едно BMW X6, ќе си оставам пари за цел мој живот, а другите би ги дал на сиромашни за да не ми звонат на врата :) :smir:

Не сум размислувал на оваа тема, ама ако бидам милионер ќе ја направам Македонија како Дубаи :vozbud:,ако требе и море ќе напраам,ќе навртам некоа река... абе ќе а направам џоа ваквоа :pos2: ,само да станам милионер јас после лесна е:toe:

На хуманитарни цели....NOT...

Да не се лажеме мислам, би се понашал ко Глупиот и Поглупиот, би купил све и свашта само да се отарасам од нив...:vozbud:

na obleka i odma odam za new york...
kupuvam tamu kuka...
odam za cikago kupuvam kazino i kuka i se vrakam vo macedonia...
dobra zamisla

Epa najprvo ke si gi zadovolam mojte potrebi..se sto sakam da imam ke si kupam, potoa vo humanitarni celi, moze e smesno ama bi otvorila domovi za zivotni skitnici, kucinja, macki... obozavam zivotni i premnogu mi e zal da gi gledam kako bespomosno skitaat po ulicive..toa e se :toe: ama rabotava e samo KOGA BI BILA...:nesum:

па незнам дали ќе успеам да ги потрошам..
би инвестирала во фирма.. фирма која би овозможила да останам милијардерка засекогаш..
мои фирми насекаде низ светот.. и идемо нагоре!! хах

зашо само милијардерка? (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom