Кога би биле милијардер, на што би ги потрошиле парите?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
неколку работи
1.Куќи,станови,кафани
2.коцкање
3.жени
4.дел од нив во добротворни цели би ги дал
5.коли, мотори,јахти
:vozbud::vozbud::vozbud:
а и дел во некој бизнис за да имам уште повеќе :)

Ме интересира на што би ги потрошиле парите ако сте милијардер...дали во добротворни цели, или за нешто друго што вие го посакувате....Да не набројувам кажете сами во што би ги потрошиле?И зошто баш на тоа? :wink:
Би ти купил памет... оф тоа не се купува :kesa:

епа, ќе си ги чувам :)

Да ги добијам ќе размислувам вака само можам да фантазирам.Ама кога би имал би го развивал Скопје,добротворни цели(отривање на лек на тешки болести и на сиромаштија но повеќе ќе се насочам на откривање лекови за тешки болести од кои страдаат многу луѓе) и луксуз ќе си овозможам.
Што живот ќе живеам.

ke gi trosam na skapi brzi avtomobili i motori,privatni avioni,skapa dizajnerska obleka,i drugite ke gi investiram za da napraam duplo a nesto i vo dobrotvorni celi ke dadam kako i da e ke ziveam jetset zivot

Pa najverojatno na tehnologija, potoa na obleka, a da ke zaboravev i na obrazovanie!!! Najgolema zelba mi e da studiram na Oxford...:pipi::pipi:
A mozebi i bi si kupila eden privaten ostrov od onie vo Dubai hahahaha
pa bi otisla vo vselenata....eee zabegav jas :)

90% od parite ke gi zapalam...:toe:

A u p.m. koe ebano cuvstvo e da palis tolkava suma na pari, a?

So drugite 10% ke finansiram kampanja protiv ovoj denesniov kretenski rap. :toe:

90% od parite ke gi zapalam...:toe:

A u p.m. koe ebano cuvstvo e da palis tolkava suma na pari, a?

So drugite 10% ke finansiram kampanja protiv ovoj denesniov kretenski rap. :toe:
а да даеше ти нешо од тие,бар 2% ,нишо поише не ми треба :P
btw ја нз шо би праел со толку пари,нема да знам што попрво да купам

Kika-17 напиша:
Jas ke gi potrosam za obleka i drebulii :pos2:

Па, вие женски... само за тоа мислите. ВИ ТРЕБА 3 СААТИ ПУДРА ДА СТАИТЕ НА НОС, БЕ!!!

Али... ја би ги инвестирал(како што кажав), би земал дупло и би ве купил вас

МУХУХУХАХАХАХАХАХАХА

Дефинитивно автомобили. Многу автомобили.
И на многу други работи би ги потрошил, ама и би заштедил некое милионче да ми се најде... :) за некој нов модел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom