Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Па многу работи би сменила ,пошто има многу ствари што не се добри у светов. Како прво би им ги дала барем најосновните работи за живот на сите сиромашни луѓе , би се погрижила да не се расистички наклонети луѓето, да нема више никад војни и такви глупости, македонското име да биде признаено и друго не ми текнува сеа..

Би го уништила ѓубрето, би ги исчистила океаните и би ја средила климата. Ако остане време и уште нешто еколошко би да средам...
:)

Прво, дом за сите улични кучиња, и ќе ги тргнам сите циганчиња... Па после ќе видиме :)

Гледам дека сите запнале форматирање на земјата поправање ствари и слично ама не мислите како тој после вас што ќе биде бог што ќе прави па така јас на би се замарал со тоа туку во прав смисол ќе се изнаживеам господски тој ден и ќе ги правам сите работи кои што не сум можел да ги праам.

Ооо да сум Бог шо се би праел...па нели тој се гледа и шо сака прави, абе ќе се изнауживам, ама пред тоа одма ја ништам Хелада и им праам покољ на ш********(си знаат тие кои се)

П.С. А да и нема да дозволам косово независно да стане.

Би си го продолзил мандатот за уште неколку дена:)

Би го исправил бајаги забеганиот кантар за одредување кој колку ќе живее. Не чини златни деца на 16 да заминуваат, а криминалци и силувачи по 70 да живеат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom