Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
tehnologija out.. lazenjeto i ljubomorata bi gi izbrisala... ostanatite religii isto taka... posle... bi napravila sekoj sekogo da saka...
iskreno jas bi go vratila covestvoto nazad u periodot koa site si ziveele u ordi i takvi raboti...
moze samo mesto peshteri bi ziveele u malcki kolibi..
samo se mislam kako ke dovleckaat struja u kolibite... od tehnologija samo toster i sistem... eve i elektricen shporet.. od pienje smo vino .. i nes kafe...
i klimata bi ja napravila postojano sredno topla... za da nema potreba od mn mn obleka a ni od ventilator...
ubivanje kradenje takvi raboti deleted..
znaci sekoj ke si prai sto si saka... ke si odi so kogo saka... abe lepota ... divota
lelej se zAnesov

Tikvi4ka напиша:

ке ни биде монотоно... ако нема технологија немаше да има ни кајгана ти текнува??? :pos2:

pred se bi im pomognala na bolnite da ozdravat,bi gi zaprela vojnite,kavgite,krvoprolevanjata,na site nevraboteni bi im nasla rabota,na site gladni bi im dala hrana,site kucinja bi gi zgrizila..lele lele pa nema da imam vreme jas za sve:vozbud:

Би испратила армија ангели да го уништат сето зло на светов.

the big flood :zlo: Sala na strana bi napravil edna edinstvena rabota a toa e da nema predrasudi (verski, ekonomski, rasni itn....)

...bi gi trgnal na strana mazite i bi gi ostail na samo zenite...ochi da si isteraat i kosi da si iskubat...na samo...:tv:

da bev eden den bog...bi im pomognal na site siromasni,u afrika ke napravev NIVI so patlidjani,krastavici... itn... ili pa ke se napraev zver,pun so pari :)

Necrophilia напиша:
ке ни биде монотоно... ако нема технологија немаше да има ни кајгана ти текнува??? :pos2:
mi teknuva... ali taka ke si izlezevme na lov i ke si sednevme ke si cekavme nekoj elen da se rastrca pred nas a za toa vreme ke se iznapraevme muabet... kapiras? i mislis na onie u ordite im bilo monotono? ne be... nemale vreme za da im bide monotono
ili pak ke si imavme orda taka narecena : kajgana... ete ti

Bi napravil site luge na svetot da bidat isti,da nema predrasudi i da ima sekoj sto ke posaka,a ja najvise(se salam)

Paaaaaaa neznam tacno sto bi napravil ama bi napravil mnogu!!!! Bi ja iskorenil siromastijava od koren, povtoruvam OD KOREN!!!!! Imam spisoce tuka mi bese nekade aj koga ke go najdam ke dopisam :angel1:

Би пратила гром да го утепа Боки 13ка.

ke gi istrebam grcite, ja pripojuvam kon Makedonija i odma stanuvame najjaka zemja vo Evropa

Pa, bi se samoubil pa drugite ke mozeat da ziveat bez problemi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom