Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Би се залагала околу светскиот мир, би ги отстранила лошите, злобни, дволични, лицемерни луѓе или само ќе им го сменам однесувањето, би ги направила сите луѓе паметни, среќни, задоволни, и ќе им дадам повеќе разум, за да размислуваат повеќе околу уништувањето на земјата планета. Peace!

ke ja legaliziram marihuanata ke gi iskuliram site luge ke gi ukinam parite i koj se kurci ke go ubijam
ps;da zivee komunizmot hahahha po moj pravila nov komunisticki diktator

ne veruvam vo boga, i ne bi mozel da bidam istiot na eden den :) taka da nema sto da komentiram :)))))))))))))))))

Би ги уништил Албанците,Грците и Бугарите и би создал обединета македонија,која ќе биде најмоќна во целиот свет.Да нема болести итн..

Би ги тргнал парите и би ги направил луѓето да се залагаат за нешто што навистина вреди да се живее. Ќе почнеме прво од нас, луѓето, па потоа на крај краева ќе измислиме и хартиена некоја вредност :)

Би ги уништил Албанците,Грците и Бугарите и би создал обединета македонија,која ќе биде најмоќна во целиот свет.Да нема болести итн..

Јас да бев бог никогаш не би ти го отстапила местото.

Ке го оживеам Курт Кобејн и ке им ја дадам целата среќа на светот на Him i Nightwish.

Би создал Голема Македонија.Ќе ја отргнам Грција од светот.Би ги уништил сите оружја и сите болести.

И БИ ГО ОЖИВЕАЛ ТОШЕ ПРОЕСКИ

Иххх....,што би направила,многу нешта,основно би било сите луѓе да прават само добри дела.
Колку се подобри толку подолго да живеат.

Би си го сменил ников во нешто покреативно:(

Би ги уништил сите наши соседи, би ја Обединил Македонија и би направил чиста Македонија.

Чувај си го здравјето, здравјето пред се, Да даде Бог да се излечиш и да се вратиш што побрзо кон реалноста...

1. Сите да умираат поради старост - да нема болести

2. Да нема лаги

3. Секој да го добие она според заслугата / трудот кој ќе го вложи

Ке ја потопам Атина и ке ја истребам Егејска од грчиштата за да си ја земеме назад, би ги сотрела сите болести, ке ја тргнам цела злоба од народот и би направила сите да се подеднакво богати :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom