Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Пача, мозоци, бифтек, ракија....

kikiki напиша:
Samo za gotvene li?:raz: :pos:
па сеа:raz: ...ако добро готвиш, добро ќе бидеш наградена:baeh: :hump:

Нема на сФетов нешто што не множам да изедам или испијам, ако е јестиво и пивливо, се разбира, не мислам на екскрементални работи.

ич нејќам алкохол.Може некој ден ќе си го сменам мислењето па ќе ви кажам:)Ич нејќам боранија,СПАНАЌ,копани од пиле...

Од зелка манџа ми се гади ама од зелка салата уфф ептен ми е вкусно онака со сиренце ова онва мераци!
Второ, се гадам од пача!
Трето, се гадам од брокули!
Има многу ама овие се најбитните!:pos::icon_lol::pos::icon_lol:

mrzam vareni zelencuci osven kompir,grasok i grav...paca isto taka...ne podnesuvam luk,mrzam mnogu kecap ili mnogu senf,ne podnesuvam bilo kakvo nesoleno jadenje,nekoi creva i bilo kakvi organi me teraat na povrakjanje...od pijaloci....hmmm soz nam boza porano piev sea gadna mi e,rakija i zestoko posle mojot rodenden :)iiiiii neznam u sto pagja ali MRZAM RIBINO MALSO ko mala morav da go pijam bljaaaaaak!

хехе

Warrior напиша:
Не поднесувам пача и неможам да пијам јува!
абе јувата е најдобра за трезнење (барем така викаат)
јас искрено речено во живот немам видено јува (јас се трезнам со многу чипс или кафе бидејки го пијам без шеќер)
или пак читам наназат многу не јадете леќа и боранија хм....
а како изгледаат тие ??? - јас ни тоа немам видено (мислам не сум слеп гледам)

Не поднесувам соја во никаква варијанта иако сум пробала на разни начини и приготвена од различни луѓе.....тоа е.:raz:

Aу ама е гадна темава, вака: боранија, пача, варена зелка... има уште само не ми текнува. Од пијалоци чкартните коли, текила, малибу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom