Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Uf pa da si pocnam jas vaka treba cela lista da napravam:) Inaku ne jadam mlecni proizvodi voopsto. Paca-nema sansi,supa ne jadam,trevi toa magdonos kerevis nema teoretski sansi,piperki(ziti makedonkata so ne jade piperki!)lol,polneti piperki,turlitava.....itn itn itn!:)

3 место - јува... не ја можам, треба ептен со сила

2 место - пача... не ја можам оваа ни со сила

1 место - бамји - ми се лоши ако седа на иста маса со нив!!! Најгадно нешто!!!

boranija...grasok, dzigeri...paca, ckembe corba...BLJAK

`AnGe|4E` напиша:
Uf pa da si pocnam jas vaka treba cela lista da napravam:) Inaku ne jadam mlecni proizvodi voopsto. Paca-nema sansi,supa ne jadam,trevi toa magdonos kerevis nema teoretski sansi,piperki(ziti makedonkata so ne jade piperki!)lol,polneti piperki,turlitava.....itn itn itn!:)
А што јадеш ти уствари???????:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Неможам без чоколадо :)
liker_cokolada.jpg

А неможам да поднесам ....... хмм многу работи

od alkohol ne pijam samo crveno vino oti imam loso iskustvo so nego:kez: :kez: a od jadenjata ne mozam da podnesam lekja, grasok, chuski, site vidovi corba, ima uste nesto ama sega ne mi teknuva.

Dolphin напиша:
1 место - бамји - ми се лоши ако седа на иста маса со нив!!! Најгадно нешто!!!
Шо јадење е тоа?Имам го зборот чуено ама немам никаква претстава како изгледа и од шо е направено.

Молам за објаснување,ако може деее....

ТО СЕ ЕДНИ ЧУДНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ , КОИ ВЛЕГУВААТ У ТУРЛИ ТАВА КАКО ДЕЛ ОД ТОА ЗЕЛЕНЧУКОТ ДРУГ ШО СЕ СТАВА ( УПС ИЗВЕНЕТЕ ЗА КАПСЛОКОТ)
http://www.alvitan.com/plants/astrancia-bamia-ru.htm
http://www.geocities.com/SoHo/Nook/8631/wort.html
на оваа страна го има , ама не може баш да се долови изгледот.
инаку на темата - компир манџа бљак

Особено чешкословачка, а пустињска љисицо?

Јас сфе јадам и сФе можам да поднесам ама кога би бирал што најмалку би јадел има неколку. Да изберам едно...хммммм...па вака:
маврофско-гостиварски комат!

Garfield напиша:
Особено чешкословачка, а пустињска љисицо?

Јас сфе јадам и сФе можам да поднесам ама кога би бирал што најмалку би јадел има неколку. Да изберам едно...хммммм...па вака:
маврофско-гостиварски комат!
Чисто словачка беше (од кошице мамата)
а знам ти шо не би- таа чорбата од зелка, ама не ти се признава.
п.с: ако е дозволено уште едно, зелка манџа исто е тука околу првото место

Пача, кумановски мезел`к, кукурек, пилешки џигер, сите видови варено месо, пилешка и рибина паштета...тоа од прилика ми е црната листа на јадења што не ги сакам и тешко дека нешто ќе ме натера да ги јадам.

Mandrak напиша:
Пача, кумановски мезел`к, кукурек, пилешки џигер, сите видови варено месо, пилешка и рибина паштета...тоа од прилика ми е црната листа на јадења што не ги сакам и тешко дека нешто ќе ме натера да ги јадам.
Тоа па ја обожавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom