Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам пробано пача, и не е нешто посебно, има вкус на лук и се топи у уста, ај што ја јадат ама неможам да сватам како можат да го јадат месото, кое што да ве потсетам е уствари од нозете на свињата :evil: :evil:

МаРиНа`Ох напиша:
луѓе вервите или не, пача немам пробано 8) шо ми препорачвите, да пробам или не? баба ми и мајка ми ги прашав дома дали е вкусна, и тие веќе припаднаа рекоа ооо даа превкусно е супер е.... :roll:
moj sovet ti e da ne probuvas,od iskustvo ti kazuvam odvratno e

Што не поднесувам? На прво место ГРАВ , после тоа џигери, секакви органи и такви 300 глупости. А да и чкембе чорба. И ретко кој го поднесува тоа.

Како прво неможам да поднесам СИРЕЊЕ... неможам да го намирисам како прво, па уште да го јадам... свеж кашкавал не јадам ама растопен во тост или пица јадам... јогурт не пијам, павлака исто не јадам... пача исто не можам да смислам... маслинки уште помалку, цвекло никако, а и некој меса неможам да ги смислам... друго се јадам... не пребирам... :lol:

Гижо напиша:
јас имам пробано пача, и не е нешто посебно, има вкус на лук и се топи у уста, ај што ја јадат ама неможам да сватам како можат да го јадат месото, кое што да ве потсетам е уствари од нозете на свињата :evil: :evil:

Пача на поглед неможам да ја смислам, па уште да јадам... се си мислам сало има т.е. таа смесата тоа лигавото се си мислам се е сало... а сало башка не поштовам многу... и на некое месо да има сало одма го чистам... :lol:

Никола напиша:
јагнешко најмногу почитувам

Јагнешко неможам да смислам од километар, смрди, корне, па уште да го јадам... бљак... :lol: :lol:

ragazza напиша:
sarma so lozorov list bljak

Еј не се заебавај... во сарми уживам јас... биле од лозоров лист или од штаве или од зелка обожавам сарми... :lol: :lol:

Гижо напиша:
значи ти никогаш не јадеш јајца :shock: штета

Е баш штета шо чоекот е алергичен на јајца, инаку и јас бев алергичен на јајца пред многу години не смеев јајце да каснам инаку одма ќе ми се појавеа одрастоци на кожата или ќе отечев итн... сите за Велигден се кршат со јајца, јадат, а ја ги гледав... не уживав во забавата... а инаку одев на испитувања и ми шибаа инекции за алергијата што ја имав и исчезна... сега не сум алергичен на ништо... а порано бев на многу работи....

Acid напиша:
Јас па на пример неможам да поднесам пастрмка, таа ми е најодвратна од сите риби
prvpat u zivot slusam deka nekoj ne jade pastrmka!ja se davam u pastrmka i site osanati ribi pogotovo cipura so majonez od luk :P :P :P

vodkamixx напиша:
Гижо напиша:

Пача на поглед неможам да ја смислам, па уште да јадам... се си мислам сало има т.е. таа смесата тоа лигавото се си мислам се е сало... а сало башка не поштовам многу... и на некое месо да има сало одма го чистам... :lol:

Абе врска да се немало!! Пача е закон! Шкембе чорба - устав!!!

Месото не е само (у ствари, не е скоро ич) од нозете на свињата, се става друго месо. Нозете се ставаат заради маснотијата, заради која и се стврднува пачата. Сало има многу малку - пачата е 80% желатин.

e kako be toa jagneshkoto go jadete! ne li vi mirisa?!
znachi ne jadam jagneshko nitu pak svinsko!
toa boranijata u nikoj sluchaj!
za ostanatite raboti so gi jade samo tatko mi u kukjava ne praam muabet! mislev na paca i drob sarma!
drugo ne mi teknue.....

Pizza najodvratno mie samo mrsno topeno na testo eptem mi se gadi ...

ja nemom da jadam nishto sho ida od voda.. rakoj kraba ribi ova ona.. Mislam mozam onaka da kasnam riba nekogash ali ne od sho sakam.. nego od sho moram ! :) Nejcham ni, izvinete, sarma, graf, polneti piperki.. mrazam piperki .. taka da pod to pajga i salata so piperka, ajvar i tn :) Nemozam ni debeloto na meso da go jadam, bljak..
Nemozam ni mleko da podnesam .. ali od toa i se kajem :) Allergija iam na mleko.. taka da nesmem raboti kako Milkshake.. chokolado da gi jam/piem :)))

Obozhavam .. vodka.. redbull.. kokteli .. zestoki sekako ! :) jadenje.. meso od bik sakum :D najubo e ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom