Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Gizo напиша:
има толку многу добри јадења што ги содржат јајцата.

Ova e epteeeen smesno! :lol: :lol: :lol:
Otvaras jajce, brat, i vnatre sto da vidis...dobro jadenje.
Ko u kinder jajce!

Јадења од кои навистина ми се гади: грашок, боранија, суџук, шкембе чорба, морски-кои се јадат од препич, а на сите им се гади и ги бутаат со сила на приеми и коктел забави (лигњи, школки, ракчиња, кавијар...), козјо сирење, коприва...

Пијалоци кои не ги пијам: вотка, џин, бело вино.

streets_of_dublin напиша:
Gizo напиша:
има толку многу добри јадења што ги содржат јајцата.

Ova e epteeeen smesno! :lol: :lol: :lol:
Otvaras jajce, brat, i vnatre sto da vidis...dobro jadenje.
Ko u kinder jajce!

буквалиста

boranija i grashok definitivno mrazam oti ko mal me teraa so sila da jadam (demek bile dobri za zdravjeto a nemav nekoj izbor poradi zaebaniot raspored na rabotite)
Pozdrav.

Paca ( Piftija) mie najgrozno posle kolbasi kremanadli boranija sarma so lozorov list bljak , leka ima mnogu raboti ama ovie od pogadnite se :)

ragazza напиша:
Paca ( Piftija) mie najgrozno posle kolbasi kremanadli boranija sarma so lozorov list bljak , leka ima mnogu raboti ama ovie od pogadnite se :)

Уште еден лош збор за сармата од лозов лист и те убиФ :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ќе те казнам да јадеш само пача цела недела :P :P :P :P

Грашок,Пача(најгадно нешто),џигер...

кога ќе видам боранија на шпорет дома, ми се одјадува

А бе јас мозок не јадев меѓу другото.. ама денес пробав малку и ми се виде вкусно:))

Пача,,спанаќ,се морско,боранија..

StenmarC напиша:
ragazza напиша:

Уште еден лош збор за сармата од лозов лист и те убиФ :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ќе те казнам да јадеш само пача цела недела :P :P :P :P
Poarno zivotna kazna daj mi :))))))))))

Kako sto vidov pogore u povekjeto postovi.. Boranija! gadno gadno gadno

a i plus ne jadam mesto.. :x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom