Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
a i plus ne jadam meso..

Најубава работа е мевце.. јагнешко најмногу почитувам, па пилешко, свински не толку, заечко и еленско исто се добри. Би одел на лов, да си фатам нешто, али зафатен сум..Сакам да пробам месо од ној.. викаат добро било.
Среќа има фарми каде што се штанца месо..
Месото е надобро нешто, незнам како може некој без него..

А не можам да поднесам тофу, соини деривати, варена зелка, грашак е ок, и боранија, гадно ми е варен карфиол и брокули..
Гравот е супер. Оризот не ми се допаѓа многу..и така..

Никола напиша:
a i plus ne jadam meso..

Најубава работа е мевце.. јагнешко најмногу почитувам, па пилешко, свински не толку, заечко и еленско исто се добри. Би одел на лов, да си фатам нешто, али зафатен сум..Сакам да пробам месо од ној.. викаат добро било.
Среќа има фарми каде што се штанца месо..
Месото е надобро нешто, незнам како може некој без него..

А не можам да поднесам тофу, соини деривати, варена зелка, грашак е ок, и боранија, гадно ми е варен карфиол и брокули..
Гравот е супер. Оризот не ми се допаѓа многу..и така..

bljak! :)

Сега скоро цело пиле мснав, ммм си измрсив мустаќ.. печено беше, згрешив, варено е подобро..
Многу добро, за мускулчиња, после мавање во вреќа, супер ми дојде..
Инаку за жени, да, може и вегетарјанска исхрана, соја нешто.
Али машко не смее да помисли на такво нешто.
Барем не на подолг период, оти чао:))

Не јадам ништо што изгледа сумљиво.Маслинки органски не поднесувам а
од пијалоци(ваљда го имам препиено)виски не можам ни голтка да пробам!
Инаку,знам човек шо паѓа у несвест кога ке проба лубеница :D :D :D

Многу викаат дека е убаво ама ми се грози од самата помисла на тоа јадење

Шо знам,ја претежно по мирис се ориентирам кога се работи за јадење и жени :D :D :D

Mad Maxx напиша:
Шо знам,ја претежно по мирис се ориентирам кога се работи за јадење и жени :D :D :D

Ова со жени е добро :lol: :lol: :lol:

dee dee напиша:
Mad Maxx напиша:

На кого да му веруваш кога си у мрак ако не на својата интуиција и дабоме нос :D :D :D

Mad Maxx напиша:
dee dee напиша:
Mad Maxx напиша:

На кого да му веруваш кога си у мрак ако не на својата интуиција и дабоме нос :D :D :D

Многу паметно се согласувам :D :D :D

paca bjaaaaaaaak,turvitavaaaaaaaaa bjaaaak mi se losi uste koga ke gi spomnam...za sarma da ne zborime...lele povrativ!

луѓе вервите или не, пача немам пробано 8) шо ми препорачвите, да пробам или не? баба ми и мајка ми ги прашав дома дали е вкусна, и тие веќе припаднаа рекоа ооо даа превкусно е супер е.... :roll:

Не пробви и јас немам пробано па супер ми е :lol: 8)
Само што ќе ја видам ми се гади а камоли да ја пробам бљак :x

МаРиНа`Ох напиша:
луѓе вервите или не, пача немам пробано 8) шо ми препорачвите, да пробам или не? баба ми и мајка ми ги прашав дома дали е вкусна, и тие веќе припаднаа рекоа ооо даа превкусно е супер е.... :roll:
Па добро, на сите родени пред 1953 им е убава пачата. Тоа дали ќе ти биде вкусна, зависи од возраста. :roll:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom