јас имам пробано пача, и не е нешто посебно, има вкус на лук и се топи у уста, ај што ја јадат ама неможам да сватам како можат да го јадат месото, кое што да ве потсетам е уствари од нозете на свињата :evil: :evil:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moj sovet ti e da ne probuvas,od iskustvo ti kazuvam odvratno eМаРиНа`Ох напиша:луѓе вервите или не, пача немам пробано 8) шо ми препорачвите, да пробам или не? баба ми и мајка ми ги прашав дома дали е вкусна, и тие веќе припаднаа рекоа ооо даа превкусно е супер е.... :roll:
Гижо напиша:јас имам пробано пача, и не е нешто посебно, има вкус на лук и се топи у уста, ај што ја јадат ама неможам да сватам како можат да го јадат месото, кое што да ве потсетам е уствари од нозете на свињата :evil: :evil:
Никола напиша:јагнешко најмногу почитувам
ragazza напиша:sarma so lozorov list bljak
Гижо напиша:значи ти никогаш не јадеш јајца :shock: штета
prvpat u zivot slusam deka nekoj ne jade pastrmka!ja se davam u pastrmka i site osanati ribi pogotovo cipura so majonez od lukAcid напиша:Јас па на пример неможам да поднесам пастрмка, таа ми е најодвратна од сите риби
vodkamixx напиша:Гижо напиша:јас имам пробано пача, и не е нешто посебно, има вкус на лук и се топи у уста, ај што ја јадат ама неможам да сватам како можат да го јадат месото, кое што да ве потсетам е уствари од нозете на свињата :evil: :evil:
Пача на поглед неможам да ја смислам, па уште да јадам... се си мислам сало има т.е. таа смесата тоа лигавото се си мислам се е сало... а сало башка не поштовам многу... и на некое месо да има сало одма го чистам... :lol:
Eпа............не ми мириса.....mushy напиша:e kako be toa jagneshkoto go jadete! ne li vi mirisa?!