Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Ама баш и неам некој фаворит тука затоа што секое си има свои предности.Ама ако би бирал зимата и летото.

Зима.
Ладничко, гушкање под ќебе, прв снег (детска радост), спомени од детство, ангели во снегот, читање пред печка, новогодишно расположение. Не знам зошто, ама зима ме потсеќа на љубов. :) Онака, секогаш кога воздухот ќе почне да мириса на снег, таму негде во доцна есен, мене ми се буди некое скокотливо чувство и топлина. :)
И после топењето на снеговите и носталгија, па почетокот на пролетта и првото сонце, пак убаво чувство...

Секое годишно време си е приказна за себе, секое има посебен мирис, посебна магија, посебни доживувања. Јас најмалку сакам лето.

Зима зима :)
Си го сакам едноставно.. сакам кога е ладно .. по можност и снег да врне .. :pipi:

Дупла тема не мора да постирате ''има ваква тема'', ќе средам.

едит, средено. :)

Есен, сакам кога одам низ улиците и ги слушам листовите суви како ми шушкаат под нозете, обожавам кога врне, ама да седам дома и да гледам низ прозор:smir:

Пролет, најубаво се чувстувам, тука некаде и летото, а есен и зима помалце сакам, меѓутоа секое време си носи своја убавина така да сите се убави на некој начин :pipi:

доцна есен и зима -

есента одсекогаш ми влијаела позитивно , зима - дома топличко , надвор мраз ладно - убавини .

дефинитивно сум за пролет

летото е премногу жешко, зима е ладно многу,

есента дува ветер

Nemam niso protiv drugive gi sakam(iako esenta me nervira malce nezz zoso ne mi bas naj naj t.e. in ne mi e...) ali Leto si e leto sto se se prai u leto... definitivno naj top godisno vreme.. a baska mn sakam toplo vreme i vo globala ne mi smetaat visokite temperaturi...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom