Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Najubavo se cuvstvuvam vo prolet i najmnogu sakam prolet, no isto taka sakam i leto!!!!

летото го сакаааммм најмногуууу

...Leto si e leto... :icon_razz

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

:nenene: пролетта е најубавото годишно време... Таа е прекрасна и секогаш ве ослобосува од досадното ладно време.Никогаш не премногу жешко и никогаш не е премногу ладно.Тепературата е одлична...Пролет е време на љубовта:back: ... и исто симболизира почеток на нешто ново, на нешто надежно убаво...
Инаку мислам дека секое годишно време си има посебна убавина...:smir:

Лето ми е омилено годишно време,не се иде у школо,имам време за се,одам на одмор,забави секој ден,само не чини што во последно време летата се се потопли.
На второ место ми е зима,има снег,празници,се оди на скијање,само не чини што се прават шлакутарници.
После зима ми иде пролет,сонцето свети,птиците пеат,цвеќињата цутат,ја сликаат ливадата со разни бои...лол :pos: .Убаво е времето во пролет,пријатно,ни многу топло ни многу ладно,затоа сакам пролет.
Есен не сакам,многу ми е депресивен тој период од годината,плус дека се поаѓа у школо...ужас.

Епа вака искрено јас си ги сакам сите годишни времињ и сите ми се убави на свој начин, но најмногу си го сакам летото без разлика дали е многу топло или не некако си се чувствувам слободен без обврски седење до касно навечер цел ден по улици па одмор....ммм....милина.

Исто така си ја сакам и пролетта затоа што е се се свежо расцутено луѓето се повесели едноствно го навестува летото.

Си ја сакам и зимата сакам кога паѓа снег кога е се бело посебно да паѓа снег а ти да се шеташ во прегратка со саканата стуткани еден до друг......

А и есента си ја сакам исто, како што кажа fortune посебно кога врне дожд. Понекогаш знае да ме направи тажен ама нема гајле.

Пролет ни ладно ни топло едноставно најјубаво

Летоооооооо, и пролет ама летоооооо НАЈМНОГУ САКАМ

- Лето !! Не одиме на школо ! Затоа го сакам најмногу
- Есента не ја сакам бидејки тргнуваме на школо
- Зимата ја мразам бидејки е многу ладно, а ја сакам бидејки ми е роденден
- Пролетта не ја сакам бидејки времето е за никаде.. топло, ладно, врнежливо... !!

Лето ! Цел ден е пред тебе,можеш да правиш што сакаш,никој не ти труби над глава дека треба да ја фатиш книгата у раце....Рај за душата :tv:

Пролет....обожавам....Почнува топлото време, цвеќиња, зеленило, повеќе народ, расположение.....ммммм супер!

Пролет, најубаво ми е.Ниту многу топло ниту премногу ладно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom