proleet..... Zakon! Se vrakaat pticite od jug, pupkite pocnuvaat da cvetaat, sonceto povtorno mi se smeshka so negovata prekrasna nasmevka koja ja krie preku zimata, devojchinjata pocnuvaat da se razgoluvaaat itn.
Зима зима и секогаш зима. Најубаво ми е во зима, најисполнета се чувствувам, моите омилени празници се во зима, во зима сите се на едно место, заедно, надвор студено, внатре најтопло не само то температура, во зима сите луѓе стануваат подобри, т.е. потопли!
Есента ме инспирира. Ја обожавам. Сите најубави бои на природата се менуваа во овој период, создавајќи најубави пејсажи и атмосфера. Обожавам да творам во есен, да шетам и да уживам.
Лето...не за друго туку веќе не морам да ги гледам мртвите фаци на професорите и да слушам како ми мелат глупости....абе нека ми се фатат за к****....мислат дека се професори и Господ за јајца го фатиле...а и многу јасно дека не мора да станувам у никое време цели 3 месеца..несомнено летото е омилено годишно време на мнозинството млади....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.