Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Има ваква слична тема.... т.е. за кое годишно време повеќе го сакаме.... па ај нека остане оваа одделна.... не ги лепам.... нека остане.

Иначе јас сакам топло време.... си имам езеро.... ако е ептен топло ке се бапнам еднаш.... ке се освежам..... и река имам.... и таму ке се бапнам.... иначе ДА!.... мои си се... и не ги давам...:)

лепи друже.....највеќе сакам коа ми е спротивно од времето надвор. на пр.сакам во зима измрзнат да се вратам од негде, и пред тв со дебело ќебе, нешо да каснам, и добар филм. Или, лето, 40 степени, ме удрило дамла, па се бапнувам на тераса, цревото пуштено, ладно пивце, карти, табла.........damn се забораиф...:)

топло лето плажа сонце седанки излети...обожавам

Пролече! Ни топло,ни ладно. ТАМАМ!!!
Пошто немам ни езеро,немам ни река,а и не се ни мои, (ех Еко,Еко...да ти е блазе),неќам лето! немам ни планина,па неќам ни зима!
Сакам пролет бе!:kajg:

Бидејќи почнаа сите да пишуваат кое годишно време го сакаат, да не дојде до тоа да имаме на темава по еден збор какво време сакаме, ги споив двете теми.

Така постапив според правецот кој го фати темава. Ама Еко ако сакаш, ќе ја разделиме, нема проблем.

ТОПЛО И ЛЕТО! али не е дека не ми е мерак кога ќе падне првиот снег во зима, мх, мх:wub:

дефинитивно најболи се пролет и лето затоа што кулираш цел ден на кров со гајба пиво

Ja go obozavam letoto!Epten sakam gorestini i voopsto ne mi precat sega se slucuva nekogas ali za razlika od drugite tri ovaa mi e omileno!

Prolet!Budenje!Topol veter!Proleten dozd!Silno sonce!Proletta ja povrzuvam so mojot zivot!Polna so ubavi momenti,sareni cvekinja,prekrasni melodii,raznobojni peperutka!Proletta ja povrzuvam so mojata mladost:naivna kako letot na peperutkata,neumorna kako proletniot veter,jasna kako sonceviot zrak!Proletta ja povrzuvam so mojata sreka:bezbroj nasmeani lica,zadovolni od svoite ostvaruvanja,isto kako sto e zadovolen prletniot den koga ke pocne i ke zavrsi so malodijata na lastivickite!
Proletta ja povrzuvam so radosta poradi budenjeto na prirodata!Istata taa radost zivee vo mene,pravejki mi go sekoj den-NAJVREDEN DEN ZA ZIVEENJE!

Najmnogu ja sakam proletta oti nee ni toplo ni ladno no go sakam i letoto oti po cel den si se kapam vo bazen i na more, ama samo juli i avgust malku mi e:cry:

Leto- bidejki ke se kapam....:))

Гласав за пролет ама и есента ја сакам,поточно најпријатно се чувствувам кога не се дрвам од студ и кога не е пеколно топло, онака умерена температура.

Есен. Али рана есен. Природата е најшарена и најубава тогаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom