Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Летооо, сонце, одмор, езеро/море, плажи, бањање... :) :)

Сите подеднакво за мене имаат убавина. Единствено летото го издвоив за нијанса пред другите, само зашто обожавам пливање...упсссс...ноќно капење..:je:

Ниедно годишно време не го сакам како пролетта, не затоа што сум родена тогаш туку едноставно затоа што ми е најубаво, не е ни премногу топло, а не е е ни ладно. Лето можам да поднесам и убаво се чувствувам, а есента ми е многу тажна и депресивна, зима ич не сакам посебо не ја сакам ако е пропратена со многу мраз :icon_lol:

:oftopic: Бибика, знам и јас што те копка ама колку за инфо не работи повеќе таму, така да кафе во Галерија подобро ќе биде .. а ако толку те копка можам да организирам да присуствува со нас на кафето :pos:

leto....mmmmmm naj naj najmnogu si go sakam letoto
aaa i sakam i prolet ama leto obozavam
zima mrzam od dno na dusa,od prosta pricina:ladno e,ima sneg,i zima e

leto najdobro uzivancia u dvor na bazent cel den

obozavam da se ispotam na 40 stepeni i da asmrdam na jaka pot

Glasav za prolet po greska ama i Esenta si ja sakam, zosto togas sum roden. Zima sakam da se sankam, a vo leto da se kapam.
A za rabota? Najubavo da rabotis sekogas.
Najubavo se cuvstvuvam sekogas koga sum buden i razmisluvam.
Vo site godisni Vreminja

LETO LETO LETO!!
go obozavam letoto!!!
bashka i u leto samo mozam da bidam u SKOPJE !!!
edvaj chekam da pochne letoto

Во зима најдобро е си одиш на скијање мозам да ви ја птрепорачам Бугарија закон е веќе пет години отам таму и најдобри се а и има кул типци!

Морам да кажам-пролет.Не ми е ни премногу топло,ни премногу ладно.Таман:icon_lol:

dajdo напиша:
LETO LETO LETO!!
go obozavam letoto!!!
bashka i u leto samo mozam da bidam u SKOPJE !!!
edvaj chekam da pochne letoto

e so tolku so sakas Skopje de so ima tolku ubao tuka ?? :)
inace Zima sakam ama da ne e -20 kako ovaa :):)

vodkamixx напиша:
Летооо, сонце, одмор, езеро/море, плажа,

лежев гол а нежен глас на увце ми кажа абе Џони зарем цел ден тука ќе вариш ајде до кај тебе дома кафе да ми свариш еееееее тоа беа времиња. Иначе лето

Сите годишни времиња си имаат своја убавина и си ги сакам. Но секогаш зимата ја двојам како најубаво годишно време дека нема посреќен човек од мене кога е облачно, врнежливо, па тоа снег кога фаќа мх, мх, мх! Не дека уживам во ладно, ама едноставно тоа е тоа што ме смирува и расположува најмногу како појава.:kafe:

DuFFy напиша:
e so tolku so sakas Skopje de so ima tolku ubao tuka ?? :)
inace Zima sakam ama da ne e -20 kako ovaa :):)
mama prijateli drugari drugarki kako toa mislish sho ima :lud: :lud: :lud:

hmmm leto i zima...prolet i esen ne gi podnesuvam poso se izrodi,poso ne se vreminja tuku nekoi prokleti sredini i me potsekjaat na temite za pismeni od osnovno stigna zlatna esen ili dojde princezata prolet :lut:
aaa letoooo...onaka mozes da si setkas minimalno oblecen,da vozis tocak,da ides sto sakas,baska raspust...
aaaa zima e togas mi e rodenden,togas ima najubavi pejsazi na drva prekrieni so sneg,togas mozes da si se obleces ubavko...da izlezes za da premrznes i edvaj da docekas da dojdes doma,da se stutkas u kjebe,da se napies mlekce i da spies ko bebe :je: :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom