Кое е вашето хоби ?

Хоби пааааааа читање книги, дремње на нет(chat), одење на кафе, трачарење, карање со сестрами :duel:, фаќање задници :pos2:..............

Кафе пред компјутер.:sport2:

барам на интернет обични,неедитирани слики од фудбалери,музичари и им додавам ефекти-ги правам поубави.

иџлегвање на кафе...последниве неколку дена дома не сум прибрана..:P:kesa:

Фудбал,Музика и дремење пред компјутер

интернет , музика

Хоби. Ја гледам темава и си мислам имам ли јас воопшто нешто да напишам на неа. После ми текна дека читам многу книги.:pos:
Тоа ми е некаков вид на страст, која ја започнав во 2ро одделение. Не се сеќавам колку лектирички сум прочитала само до 4то одделение.
Исто така сакам дооолги прошетки низ природа..мммм....
Хоби ми е спиењето, но само во летен период кога сакам да „избегам“ од жештините.
Исто така обожавам да слушам музика (колку тоа се смета за хоби :pos:).
Си поставувам разни предизвици, ко на пример да ја научам биографијата на некој бенд, или пак да ги научам сите нивни песни...:helou:

Ко што ги читам постовиве сфаќам дека немам баш некој талент!:raz: Обично кога ќе се изборам за слободно време се легачам пред pc на facebook, задолжително си го чешкам стомачето a единствена активност ми е зевање и кревање на шољата со кафе..(за да се напијам, нели?)
А едно време бев пасивен собирач на картички од автобус, као што ми дојде до рака и така ми дојдоа некои 2.200 картички. Пасивно де...:pos2:

Во последно време Ризико :vozbud: закон заразна игра

Велосипедизам, правење макети на автомобили, правење на макети на авиони, цртање, анимација на комп...:smir:

до сеа скокав со точакот низ град... па ај сеа самите кажете си...:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom