Кое е вашето хоби ?

Бидејки се стопли времето сега ново хоби ми е возењето ролерки (ако не друго ке кршам нозе :pos:).И планинарењето кое ми беше голема љубов од одамна ама ретко уживав во тоа.

Најчесто играм една глупава игра smashing која е за деца под 10 год,ја имам поминато едно 5575757 пати,но никако не можам да престанам да ја играм!Ако еднаш неелно не ја изиграм..не ми оди неделата добро.
Кога имам слободно време а не играм smashing решавам судоку,во секој весник што ќе го пронајдам го сечам за ако некогаш ми се прирешава да имам резерва.
Возам често точак.Кошарка исто пред куќа на кошот(добро,спортови не се важат).Ова може не е хоби ама собирам џамлии,барам по пазари,купувам каде ќе најдам,а и од секој весник кој стигнува во куќата ги сечам сликите и текстовие за Манчестер Јунајтед па потоа ги лепам во соба.
Некогаш и кога немам што да правам пишуваш песни и текстови,а и шкртм ливчиња.Оние мали бели листови,ги шкртам со некои глупости и ги собирам сите во една кутија веќе подолго време.Ај поздрав!

Спорт дефинитивно може или Кошарка или Фудбал(гледање и играње)
Кајгана 24/7 без нејзе не можам.

Компонирање(музика), пеење, свирење(шо било само да дрнкам нешо), цртање(може да се рече..поише шкртање али ај..)...послемм...дремење на мсн, оговарање..али не онакво тапарско од злоба него онака...не знам да се изразам...глупирање(у великоо)....има и други али ај да не замарам сеа најважните :)

Играње фудбал и возење ролерки.

Muzika,Biljard,Poker,Online Igri(najgolemo hobi)......
i mnogu drugi nesta so ne mi teknuvat sega u momentot
;)

Музика и интернет :back:

Во последно време ми е ХОБИ ПЦ :):) ЦС се знае!

Хоби?
Музика, спорт, дружење, смеење, интернет, енигматика, читање списанија, патувања, одморање, гледање документарци, задевање мали дечиња..толку се горе-долу:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom