Кое е вашето хоби ?

Меѓу другите и собирањето на значки некогаш беше мое хоби.

Дел од колекцијата лениновци :)
4732612145_af5b511955.jpg

moeto hobi e da go spasam svetot od losite vonzemjanci od druga planeta ..... ve molam svatete me seriozno i pomognete mi ... barem nemojte da ne mi veruvate ili da se smeete zosto eden den ke vidite..... jas ke uspeam da go spasam svetot a site vie ke mi bidete blagodarni

moeto hobi e da go spasam svetot od losite vonzemjanci od druga planeta ..... ve molam svatete me seriozno i pomognete mi ... barem nemojte da ne mi veruvate ili da se smeete zosto eden den ke vidite..... jas ke uspeam da go spasam svetot a site vie ke mi bidete blagodarni

:oftopic:алал да ти е другар...да дознаат медиумите за ова гарант Грујо споменик ќе ти напраи на плоштад... Он-топик...немам некое хоби освен седење на пц и трчање на стадион од време на време.читкам по нет за оружје ме ентереисра(ако се смета за хоби) аха да и успат...планирам и ја да станам ХЕРОЈ и да го спасам светот!

Порано пред околу 9 години имав хоби да собирам разни жетони и џамлии, но сега моментално немам некое позначајно хоби.

Пред некој месец почнав со изработка на Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модели, интересно е, засега ги имам направено овие фигури :)
27666093-e463-45b2-9790-ae95759aca4b.jpg

b81ebcb2-4a9a-4f7e-94d8-bfaafe2df990.jpg

a4a932c4-b564-441a-bc2f-5cef604529e9.jpg

DSC07750.1024x768.JPG

Да возам точак или кола , да свирам на синтисајзер или да правам игри и програми на компјутер....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom