Кое е вашето најголемо задоволство?

• Креатор на темата Креатор на темата _MACA_
  • Време на започнување Време на започнување
задоволна сум коа си кројам нешто кога си шијам , коа пливам , коа се сунчам на плажа и си пушам цигарче , коа ми се во присуство едни 3 личности , кога си лежиме на плажа гушнати со едно типче и си ги глеаме звездите ... итн итн итн ...
а највеке сум задоволна коа е ЛЕТОО ,а помина :nesum:

Zadovolna sum koga sum so drustvoto, koga ke zapalime po nekoe cigarce, koa ke pocneme da se zezame za se i svasta, koga ke nacrtam nesto ubavo, koga ke napisam nekoj ubav tekst, ednsotavno koa ke napraam nekoe dobro delo.
No sepak najzadovolna sum koga ke vidam deka i dr se zadovolni, srekni i uspesni...

Све од што се крева адреналин ми е задоволство. Добро ај другариве не креваат адреналин ама ај и нив да ги пишам.

Кој ја слушам Fade to black,кој ја слушам Fade to black во живо,кој ја слушам Fade to black во живо на концерт од Металика,кој сум на концерт.

Кога ќе го видам кучето мое,само еднаш да го видам одма се чувствувам подобро,кога играм со него и се поврзано со него ми претставува можеби и најнајголемо задоволство.

Кој си правам ненормални филмчиња заедно со другарка ми.

Се ми е задоволство...нема најголемо/најмало...
Кога пијам кафе и кога пијам чај, кога сум со друштво и кога сум сама, кога читам книга и кога гледам ТВ, кога сум на свирка и кога не сум на свирка, кога ќе ми стигне порака и кога ќе немам кредит да вратам... многу значење им придавам на најобичните секојдневни нешта, уживам во нив а тоа ми е најголемото задоволство...

Koga mi ide od dusa da ja zemam gitarata i pravime dobra sedenka ,koga ke zemam plata,koga odam na soping,koga ne sum dezurna,koga odam vo prak so sin mi koga go ucam da pliva,da vozi tocak koga odam na roditelska i ne znam sitnici kako soncevo utro relaxiracki muabet i slicno...

Понекогаш знае задоволство да ми прави да се возам со кола така неодредено низ град, сам по врнежливо време, парното пуштено и добро музиче, и нешто за грицкање... :pos2: А може истово само со друштво, зависи од ситуација. :) :wink:

Кога сум го направил она што сум го имал наумено...

Кој ја слушам Fade to black,кој ја слушам Fade to black во живо,кој ја слушам Fade to black во живо на концерт од Металика,кој сум на концерт.

Не ми се верува ми го зеде зборот од уста. Истото ама баш истото ќе го пишав и јас, моментално ја слушам песната.:helou:

Иначе на мене задоволство во моментов би ми направило да е ладно време и да врне, а јас во кола на автопат со 120, и Fade to black на цел глас.

Откачување до даска.

Едит - Ќе заборавив и џоинт да напоменам, Fade to black оди пакувано со добар 20 милиграмски џоинт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom