Кое е вашето најголемо задоволство?

• Креатор на темата Креатор на темата _MACA_
  • Време на започнување Време на започнување
ljubovta e moeto najgolemo zadovolstvo.koga sakam edna licnosta a ona mi ja vozvraka ljubovta na tolku ubav nacin.i nasmevkata na vnuk mi mi pricinuva zadovolstvo,koga tie mali slatki usnicinja ke gi vidam nasmeani togas zaboravam na se okolu mene

Zadovolstva???? imam mnogu: Muabetenje (teranje filozofiii na zivotot) plivanje, prosetki so drustvo, igranje karti....

...muzikata i se sto e povrzano so muzikata...

koga kje ostvaram nesto sto sum go zamislila ili zacrtala :)
I koga sum vo necie dobro drustvo :)

Zeni, Muzika (Skid Row, Twisted Sister) pivo i drustvoto.Posebno koa sme site haj (so pivo:))))

koga nekoj ke mi pruzi ljubov toa mi e najgolemoto zadovolstvo

zadovolna sum od mali raboti, sitnici. Koga nekoj ke mi podari cveke skinato od dvorot na komsijata, kogake ja pomirisam stotuku iskosenata treva, koga ke vidam nekoja osoba kako se seta i bez pricina (za mene nepoznata) toj e zadovolen od sam sebe. Zadovolna sum koga ke izlezam na proletniot dost i ke razmisluvam setajki po nego, koga ke vidam deka nekoj se potrudil i od nisto napravil nesto za mene... i red drugi takvi stvarcinja...

Cigara posle dobar sex, ma i posle losa partija sex , me zadovoluva do maximum.

Кога јадам чоколадо, и покрај мене има некој на кој му значам... Позадоволна здравје...

..се хранам(задоволувам) со концерти...патувања...спонтани моменти со личности што си ги сакам и чоколадо...тоа ме исполнува најнајвеќе:pipi:

Кога правам било што со тој што го сакам, битно да е до мене.

Кога си го галам/играм со кучето, и воопшто со сите кучиња од маало.

Кога ќе ми текне на некое јадење и мама ќе ми го направи. (мх, мх, мхххх...:kajg:
Кога си седам со весели и позитивни луѓе и дувка ветерче и пиеме и се смееме и тресеме глупости и се гледаме и се сакаме (леле ама хипи утопија :) )
Кога се будам насабајле насмеана и свесна дека сум сонувала нешто мнооооогу убаво, а не се сеќавам што, ама во текот на денот ми се враќаат некои моментални слики, само колку да изнудат некоја дебилна насмевка на лицево...Тогаш се осеќам на трезно пијана. :party1:
Кога at the end of the day ќе сфатам дека сум си ги извршила обврските. (е ова не да е ретко:nesvest:)
Кога ќе извозам убаво на часовите за возачка што сега ги земам.
Кога ќе си испланирам мирна вечер пред телевизорот и некој ќе ми го скрши филмот, ама па затоа уште поубаво ќе си поминам во чаршија.
Кога ќе размислам поубаво, доста сум задоволна у последно време... :music2:

Кога сите планови ми се исполнуваат, кога се е на свое место, кога постигнатото е одличен резултат. Задоволно се чувствувам кога заспивам со кучето мое и нема ништо поубаво од тоа:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom