Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
сите од СЕЛО Долно Дупени.
У 1885 живееш.
Господ да чува од такви ко тебе
Stari skopjani i moite i nejzinite.. Moite od Krnjevo maalo, nejzinite od selo Dracevo..
Автоматски споено мислење:

Сладолед остави ги жениве.
Размисли сам пред да донесеш некоја погрешна одлука. За родено женско дете збориш не за некого од улица. Не биди безмилосен.
Abe ja znam deka nema da zastranat niedno od moite deca, bidejki i jas i zena mi ubavo si gi vospituvame, baska mojata familija i na zena mi familijata isto taka ubavo tradicionalno si gi vospituvaat vnucite.. Ovie feministkive nemale father role u zivotot ili imale tatko ama odel po kafani i kurvi, pa ne bil doma ili ednostavno e od tie centarski, debarmaalski klosari sto ne se zamarale so vospituvanje na kerkite i decata, tuku gledale pari i mokj.. i kaj 90% od feministkite roditelite im se razvedeni poradi preljuba ili ednostavno nemalk ljubov pomegju majkata i tatkoto..

Последно уредено:
Stari skopjani i moite i nejzinite.. Moite od Krnjevo maalo, nejzinite od selo Dracevo..

Abe ja znam deka nema da zastranat niedno od moite deca, bidejki i jas i zena mi ubavo si gi vospituvame, baska mojata familija i na zena mi familijata isto taka ubavo tradicionalno si gi vospituvaat vnucite.. Ovie feministkive nemale father role u zivotot ili imale tatko ama odel po kafani i kurvi, pa ne bil doma ili ednostavno e od tie centarski, debarmaalski klosari sto ne se zamarale so vospituvanje na kerkite i decata, tuku gledale pari i mokj.. i kaj 90% od feministkite roditelite im se razvedeni poradi preljuba ili ednostavno nemalk ljubov pomegju majkata i tatkoto..
Немора да значи дека секогаш се тоа причините. Кај некои од нив е пропагандата што ја сркале на школо или у некои невладини. Кај некои е и искрена намера да помогнат. Кај Мачка мислам дека е искрена намера, башка и нејзе и @Aceso ги разбирам дека сега се потресени од дегенон што ги уби Росица и татко и. Башка у меѓувреме друг деген у Кавадарци ја претепа жена му ден после трагедијава у Велес. Колку и да не се замараш сепак ќе те дирне.

Мене за малце не ми се споија жички кога тоа нигерот ја закла украинката у воз и у истиот период циганштурија го затруја цело Скопје со горење отпад. У афект се може да кажеме и да направиме.
Затоа ги разбирам нив две иако мачката многу бурно реагира.

Мене за малце не ми се споија жички кога тоа нигерот ја закла украинката у воз
Се си во право..

Ама за ова оставеново да додадам!
Ако украинката толку си ја сакала Украина, ќе била санитет на фронт со бела лента на раката!
Во најмала рака ќе работела во фабрика за оружје, или ако ништо друго би живеела нормален живот помагајќи и на земјата како знае и умее..
Она избрала да избега по долари, кај нигерите и умоболните!
Моето сожалување запира тука!

Бтв, нашите жени партизанки, рамо до рамо се бореле со партизаните или помагале у позадина!
Многу од нив паднале похрабро од мажи!
Слава им!

а нејзе кој ја ебе

Дај Боже сите татковци да имаат барем 1% од татковството на татко ми. Нула стаж во кафана, нула насилство, традиционален, но умерен во тоа. Никогаш не ми наметнувал животни ставови и одлуки, напротив, секогаш ми давал поддршка. Дури и кога сметал дека е погрешно, секогаш стоел на страна и чекал сам да си ја увидам грешката.

Ме удрија емоциите сега, ќе се расплачам и онака ми се здивени хормониве.

Се си во право..

Ама за ова оставеново да додадам!
Ако украинката толку си ја сакала Украина, ќе била санитет на фронт со бела лента на раката!
Во најмала рака ќе работела во фабрика за оружје, или ако ништо друго би живеела нормален живот помагајќи и на земјата како знае и умее..
Она избрала да избега по долари, кај нигерите и умоболните!
Моето сожалување запира тука!

Бтв, нашите жени партизанки, рамо до рамо се бореле со партизаните или помагале у позадина!
Многу од нив паднале похрабро од мажи!
Слава им!

а нејзе кој ја ебе
Нееееее.......

Чоек мешаш прво времиња. ПСВ и ВСВ немаат благе везе со ова сега. Прво тогаш не ја знаеле целата пропаганда позади војната туку како викаат за "идеале гину будале". Сега кога цел свет ја знае позадината а камо ли Украинците, мислиш ли дека вреди да иде а да помага на фронт ?
Башка контрадикторен си. Од една страна на темата за Украина ги фалиме Украинците што избегаа од војната и слепо не го следеа еврејскиот куросвирач за сега да тврдиш дека она била предавник.

Најбитно од се мене ми е жал дека е наша раса и наша словенска крв. А уште повеќе дека е убиена подмукло од полуеволуиран обид за човек што треба да биде затворен у енклава у подсахарска Африка.
Секој греши, иако тешко простувам сепак девојкава ако паднала на пропаганда, а паднала не можам да ја хејтам до крај како некој идиот сам што си ја бара бељата.

Дај Боже сите татковци да имаат барем 1% од татковството на татко ми. Нула стаж во кафана, нула насилство, традиционален, но умерен во тоа. Никогаш не ми наметнувал животни ставови и одлуки, напротив, секогаш ми давал поддршка. Дури и кога сметал дека е погрешно, секогаш стоел на страна и чекал сам да си ја увидам грешката.

Ме удрија емоциите сега, ќе се расплачам и онака ми се здивени хормониве.
Isplaci se ke ti olesni.. Ostavi ja ti mackata sto mi se s'sna, da ja prasas kerka mi kogo povekje saka mama ili tato, ke ti kaze tato.. nikogas ne sum ja tepal nema ni da ja tepam, sum ì vikal so povisen ton i nekad za uvo ke ja potegnam ama skoro sekad sum uspeval so ubav ton da ì ukazam kade gresi i deka toa ne e ubavo.. pak ke kazam, se sto ke posaka od jadenje i pienje i igracki sum i kupuval, i sekade sum gi setal decata kade sakaat.. Sekogas koga ke me vidi trca nakaj mene i vika tatooo i me guska.. sekogas doagja me guska mi vika tato te sakam i ti si najdobriot tatko.. Batali ja mackata, nemala tatkov model pa zatoa se slika po tangi i cipki... mora gram sram da imas da ne pokazuvas golotii i polugolotii po socijalnite mrezi.. nikogas zena mi ne se slikala po tangi i cipki nitu ke ì vidis nekoja provokativna ili razgolena slika.. toa e taka zs e ubavo vospitana i ne saka da gi rezili roditelite nitu pak mene.. zatoa i ona kako majka sega ubavo ja vospituva nasata kerka.. Abe zena mi so cipka da pusti slika po soc mrezi pa samata nejzina majka i tatko ke ja utepaat i ke ja osuduvaat, bez zbor jas da kazam.. nitu pak sestra ì (baldzkata) ne stavala takvi sliki i super si gi vospituva decata..

Tolku?? Zapre diskusijata??

Последно уредено:
Isplaci se ke ti olesni.. Ostavi ja ti mackata sto mi se s'sna, da ja prasas kerka mi kogo povekje saka mama ili tato, ke ti kaze tato.. nikogas ne sum ja tepal nema ni da ja tepam, sum ì vikal so povisen ton i nekad za uvo ke ja potegnam ama skoro sekad sum uspeval so ubav ton da ì ukazam kade gresi i deka toa ne e ubavo.. pak ke kazam, se sto ke posaka od jadenje i pienje i igracki sum i kupuval, i sekade sum gi setal decata kade sakaat.. Sekogas koga ke me vidi trca nakaj mene i vika tatooo i me guska.. sekogas doagja me guska mi vika tato te sakam i ti si najdobriot tatko.. Batali ja mackata, nemala tatkov model pa zatoa se slika po tangi i cipki... mora gram sram da imas da ne pokazuvas golotii i polugolotii po socijalnite mrezi.. nikogas zena mi ne se slikala po tangi i cipki nitu ke ì vidis nekoja provokativna ili razgolena slika.. toa e taka zs e ubavo vospitana i ne saka da gi rezili roditelite nitu pak mene.. zatoa i ona kako majka sega ubavo ja vospituva nasata kerka.. Abe zena mi so cipka da pusti slika po soc mrezi pa samata nejzina majka i tatko ke ja utepaat i ke ja osuduvaat, bez zbor jas da kazam.. nitu pak sestra ì (baldzkata) ne stavala takvi sliki i super si gi vospituva decata..
Нормално дека ја сакаш, па ти си ја створил човече. Само што јас не спорев за тоа кој ја сака повеќе, туку за тоа дека независно од полот двете деца треба да имаат еднакви можности да научат и да бидат способни за сите аспекти од животот.

Ovie feministkive nemale father role u zivotot ili imale tatko ama odel po kafani i kurvi, pa ne bil doma ili ednostavno e od tie centarski, debarmaalski klosari sto ne se zamarale so vospituvanje na kerkite i decata, tuku gledale pari i mokj.. i kaj 90% od feministkite roditelite im se razvedeni poradi preljuba ili ednostavno nemalk ljubov pomegju majkata i tatkoto..
E ovde greshish!
Komshijava domajchin, kafana videl samo koga odi na svadba, od 2 Piva vo nedelata nikogash povejche ne videl, Tradicionalen i denes penzioner rinta ama shto da ti recham i dvete cerki kurvishta, feministki i shto ushte ne .
Ne e se do tatkotstvoto i uchenjeto.

Mnogu e bitna majkata za zhenskoto kakvo ce bidi utre.Vo sluchajov pogore shto da velam.

E ovde greshish!
Komshijava domajchin, kafana videl samo koga odi na svadba, od 2 Piva vo nedelata nikogash povejche ne videl, Tradicionalen i denes penzioner rinta ama shto da ti recham i dvete cerki kurvishta, feministki i shto ushte ne .

Mnogu e bitna majkata za zhenskoto kakvo ce bidi utre.Vo sluchajov pogore shto da velam.
Da de i majkata vlijae, majkata na zena mi ubavo gi vospitala zena mi i sestra ì, zatoa sega i zena mi i sestra ì ubavo si go vospituvaat kerkite..

E ovde greshish!

Пишав и погоре, во денешно време не игра голема улога ни домашното воспитување кога во школо и невладини им доаѓаат изроди и ги учат на секаква пропаганда и прифаќање секакви девијации.
Кавалерството џабе не потекнува од 15 век кога наводно сите мажи биле мизогонисти и ги злоставувале жените. Битно сега на сите им се отворија очите од притаената еврејска пропаганда.

Normalno deka ke ì presudam... Ja brisam od nasledstvo i neka ide kaj saka, otpisana e od mene.. ti da ne mislese ke ja ubijam?

Отпиши ја уште сеа. Кармата ќе ти дојде за глупостиве што ги тресеш периодов со тепање жени.

Пишав и погоре, во денешно време не игра голема улога ни домашното воспитување кога во школо и невладини им доаѓаат изроди и ги учат на секаква пропаганда и прифаќање секакви девијации.
Кавалерството џабе не потекнува од 15 век кога наводно сите мажи биле мизогонисти и ги злоставувале жените. Битно сега на сите им се отворија очите од притаената еврејска пропаганда.
Vo zdravi familli domashnoto vospituvanje e najbitno a toa preseruvanjata od shkolo zavrshuvaat kako vic na denot vo nedela popladne koga se nema shto drugo da se pravi.

Нема поклошарска работа од кревање рака или па и закана за насилство врз жена....

А не дека не заслужуваат понекад :icon_lol:

Ама не се праи тоа, дури и она да те удри, шамар од жена е перформанс :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom