мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.019
- Поени од реакции
- 25.163
So, na drugarkati sestramu mu kazvalaТочно е, не прашвај од кај знам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So, na drugarkati sestramu mu kazvalaТочно е, не прашвај од кај знам![]()
Брачеда еSo, na drugarkati sestramu mu kazvala![]()
Pretpostavuvav deka ne se raboti za licno iskustvo. Licna si, ne velam ne ali ne do tolku licnaБрачеда е
Vlade duso, dosta I se udvaras na @cholismo ...daj trgaj u akcija, ke ostareme cekajki te..Pretpostavuvav deka ne se raboti za licno iskustvo. Licna si, ne velam ne ali ne do tolku licna![]()
Nemam bugarski
Nemam bugarski![]()
![]()
моми нема таму само чупиња : )Кажи си од која Битолска мома имаш корпа јадено, не се срами
Автоматски споено мислење:
Точно е, не прашвај од кај знам![]()
Sto toa, deka ne sum bugar ?Ova objasnuva se vo vrska so tebe.
"jas sum hristijanka, drn drn, love n understanding"
patetikaЈас ги имам приметено оние самопрогласените верници што викаат - Господ грев да не ми пише, ама ... и треснуваат некоја работа што е глупа и покварена онака да ти текне, а камоли да ја кажеш пред некој.
Лицемерие тешко, и онака ништо пред Ама не се важи во било која реченица.![]()
Nekolku baba, Nekolku.Кажи си од која Битолска мома имаш корпа јадено, не се срами![]()
Sto toa, deka ne sum bugar ?
si stoat site raboti so bea pisani prethodno, amaa
you didnt see this one coming
crveno zname mi e ako uz muabet pocne
"jas sum hristijanka, drn drn, love n understanding"
ne mi e faktor koja religija e, ama koga pocne da se pretstavuva so toa, odma alarm
dve vakvi mi se pogodia, ispadnaa gnidi lazlivi skapani. mal sample size e, ama so e sigurno sigurno![]()
Nema vrska toa, ic ne mi se red flag. Tuka tehnicki problemi ima. Ne mi se odi Treleborg, bas mi e ok tuka.red flag za tebe bugarskite....