А баш затоа веруј ми дека сите ТЕ ОБОЖАВАААТ :icon_roll:icon_roll.Insane напиша:многу сум лош .. никој не ме трпи .. сите ги мразам ...
Goddess of Chaos напиша:А баш затоа веруј ми дека сите ТЕ ОБОЖАВАААТ :icon_roll:icon_roll.
Mуахаха
The Machiavelli personality test has a range of 0-100
Your Machiavelli score is: 48
You are a low Mach, you reject Machiavelli's opinions.
.
Ете глеаш злобна си....тоа ме пофредиdoti4nata напиша:cekaj cekaj..ovde nesto ne e u redu...ja pozlobna od tewe - NEMA SHANSI :kez:
Goddess of Chaos напиша:Ете глеаш злобна си....тоа ме пофреди
Така де знајме за тебе ама не ми шири муабети мене .doti4nata напиша:leleeeee a sto tolku te poFredi toa?!
se znae deka sum zlobna jas we sto se cudis tolku :kez: :kez:
Ние злобните треба да се држиме заедно...загрозена врста сме:nesvest:ragazza напиша:Dani sega lakshe se dishe Ne sum najzlobna jipieeeee
Ете ја! Да ме не видит! (муабетов познат:nerv: )divine напиша:Your Machiavelli score is: 51
You are a low Mach, you reject Machiavelli's opinions. Most people fall somewhere in the middle, but there's a significant minority at either extreme.
п.с. Форчн, исти сме да те не вида!!!
Не сме ич, што ти е ... ова тестов лаже, не верувај на све што ќе видиш на интернет:star: :nesvest:FortunE напиша:Ете ја! Да ме не видит! (муабетов познат:nerv: )
Можи и исто сме ги чекирале одговорите на прашањата
Ама не сме ни толку злобни, нели?