Koлку од вас имаат профил на Facebook?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Во последно време го користам само да го тргнам тагон од сликите каде шо сум 'заскитал' :)))
Еве го.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се сеќавам дека кога прв пат отворив, имав 30 пријатели, затоа што никој немаше facebook, јас по грешка го отворив, потоа го избришав и откако се популаризираше, пак си го вратив. За тепање време онака и за пронаоѓање на изгубени контакти си е супер. Мразам само кога ќе ме адне некој што нит знае која сум нит има појма туку аднува луѓе само за да има повеќе пријатели на сметка. Често си правам рифреш и си бришам некои луѓе кои навистина појма немам кои се.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Го чувам уште, ама ми здосади, влегувам онака да поправам муабет со некое дете и се гаснам.

S

<SheDevil>

Гостин
на FB сум главна фаца... така ми излезе на задњиот квиз!! :baeh:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако мојт помош малце...
Пробав да си го сменам името во Fantom Ognjan, ми излезе следново:

Your name change request has been rejected by our automated approval system.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еј ако некое женско (или по некоја чудна случајност машко :icon_lol:) игра Sorority life, нека ми пише. Се заразив со играва, па барем да си аднам некоја sister од Кајгана (покрај тие што ги имам). :) ОМГ, не сум нормално ко оглас да сум напишала!:nesvest::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оф сесро, што не кажеш. Праќај покана, ќе асептнам. :back:

Еве го и мојот, си го патентирав Флејмофспирит додека не ми го здиплил некој. :vozbud:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Јас отворив фб само за покер да играм.Немав ни слика ,а после ставив.
А инаку сега ми се здосади покерот и не го уклучувам , коа ќе ми текне и кога ќе нема што да правам па уклучувам и покерот али не е ко на почетокот.Кога го отворив цело време бев на покер :)

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Прво немав, а сите имаа, па решив да отворам. Се заразив и ја малце ама сеа се осеќам глупо зашто трошам време на тоа па решив да го ограничам на некои 5-10 мин. дневно... почнувајќи од денеска. Па ај да видиме како ќе се одвива ситуацијата.:smir:

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Имам и доста време сум online на него :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom