Koлку од вас имаат профил на Facebook?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
одамна имам, не го користев многу, уствари ич, сега последните 2-3 месеца го корисам активно...Mafia Wars е зараза игра

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И јас имам профил на Facebook супер ми е повеќе и од пријатели почнав да го користам

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
И јас да се пријавам. Имам профил, ама многу ретко го посетувам :)

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Јас имам профил на ФБ и сум заразена со него у последно време

Член од
28 февруари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Facebook вклучувајќи го и Hi5 за помладите се едно од најголемите срања на интернетов.
Браво приајтеле,и јас се согласувам потполно со тебе.
Светов оди у бестрага....лугето се затвараат во компјутер,и комуницираат преку виртуелен свет.
Категорично сум против ваквите глупости.:nenene::nenene:

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Немам ниту Facebook, Hi5 или whateverbook профил, и не ми ни треба.
Ниту листам повеќе профили и ме нервираат nz, mn, poz, 6, 4, $ и којзнае што уште не во имињата и коментарите кои ги пишуваат. Едноставно се погрдуваат јазикот и писмото а и не гледам поента во тоа да си го ставиш цел живот на излог.

Активен сум на неколку светски форуми (претежно за автомобилизам) и тоа ми е доволно. Тоа во заградата значи дека слики и моменти кои ми се мили од животот не планирам да ги поделам со цел свет. Тие моменти ќе си ги памтам...

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Имам Фејсбук ама само со одреден број на луѓе па си го користам како мсн. Само луѓе што ги знам имам прифатено, другите :helou:

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Иам и ја facebook и сум претежно онлајн на него :)

А

Александра Д.

Гостин
Неее...Мислам имам профил...али...немам време да се замарам сега и со тоа...доста ми е hi5, се друго испобришав или не користам...:)
Eдит: Само што го избришав...

Naked Angel

more than u're used to
Член од
20 февруари 2009
Мислења
79
Поени од реакции
11
Иам профил, заразена сум ептен, играм една игричка секојдневно, Party King :) Прифаќам само луѓе што ги знам, и ептен ми е мило шо преку фб комуницирам шо луѓе шо ги неам со години видено, сум ги испозаборавила па еве начин да останеме во контакт. И коа ми е досадно си првиме заебанции по слики, статуси....добро е за тепање време на оние кои го имаат вишок :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas imam samo radi pokerot go koristam

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Се досадува со време. Профил имам,а го користам само да видам што има ново и толку. Дури ме мрзи и слики са ставам и останатите работи. Само играм pet society, само тоа ми остана најинтересно.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
И јас имам ама го посетувам само 2-3 пати неделно. Почесто сум на HI5

Kajgana Shop

На врв Bottom