VIRTUAL
knowledge is power
Ајде да видам некој пофалби критики за овај кафич и дали некој воопшто го знае... иначе локацијата му е на улица Македонски Просфетители одма наспроти судот, во стоковна куќа билјана - Охрид...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека е мој, ама имам некој удел таму за тоа... држев шанк 5 месеци и пред тоа уште некоја работа окулу него...Мистичен напиша:Tвој е?![]()
хахха немат потреба од никакво извинување само мислење за него а тоа може да биде добро или лошо... па и јас донегде се слагам со твоето мислење...joki напиша:извини али ич не ми се свиѓат...музика сакс...пх...
vardarce напиша:Што музика се пушта, што народ оди? Од насловов гледам денс музика ама денс денс или денс сељотека.![]()
Eko1А порано како се викаше?..... "Good Fellas"?.... порано одев.... ако е истото место.... ама сега вака во ново руво не сум бил ич.
Мала корекција Најдобриот кафич во Охрид е Куба и Ликвид! -но сепак ова си е индивидуално!dusicka напиша:spirit so izvinenie e katastrofa najdibar kafic vo oh e NEMO
D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:Мене воопшто не ми се свиѓа Spirit,прво местото не ми се свиѓа,па музиката итнА Good Fellas мислам сега се вика X-faktor или така нешто...