Клуб SPIRIT (Охрид)

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Веб-сајт
www.gajtan-apartments.com
Ајде да видам некој пофалби критики за овај кафич и дали некој воопшто го знае... иначе локацијата му е на улица Македонски Просфетители одма наспроти судот, во стоковна куќа билјана - Охрид...

хахах

Мистичен напиша:
Не дека е мој, ама имам некој удел таму за тоа... држев шанк 5 месеци и пред тоа уште некоја работа окулу него...

извини али ич не ми се свиѓат...музика сакс...пх...

ахам

joki напиша:
извини али ич не ми се свиѓат...музика сакс...пх...
хахха немат потреба од никакво извинување само мислење за него а тоа може да биде добро или лошо... па и јас донегде се слагам со твоето мислење...

Што музика се пушта, што народ оди? Од насловов гледам денс музика ама денс денс или денс сељотека. :)

А порано како се викаше?..... "Good Fellas"?.... порано одев.... ако е истото место.... ама сега вака во ново руво не сум бил ич.

vardarce напиша:
Што музика се пушта, што народ оди? Од насловов гледам денс музика ама денс денс или денс сељотека. :)

Се пушта се што е популарно што е и нормално а она другото селското го има зошто само на таа музика му се отвара дизната на таа маса на луѓе ,што според мене тоа не ги прави селјаци- мислам тоа е од менталитетот иначе за летово како и предходното си има менагери од Скопје и одат поелитни луѓе...

Eko1А порано како се викаше?..... "Good Fellas"?.... порано одев.... ако е истото место.... ама сега вака во ново руво не сум бил ич.

Да да тоа е тоа :)

Ej ne e Good Felas isto so Spirit do nego odnosno pod nego e

spirit so izvinenie e katastrofa najdibar kafic vo oh e NEMO

dusicka напиша:
spirit so izvinenie e katastrofa najdibar kafic vo oh e NEMO
Мала корекција Најдобриот кафич во Охрид е Куба и Ликвид! -но сепак ова си е индивидуално!:duel:

Туку дан имате некоја слика од кафичиве да видиме по нешто :img:

Кога бевме оваа година у Охрид на екскурзија таму не однесоа првата вечер.Сум си поминал закон и дј-от беше супер,добра музика,само имам една забелешка-многу беше жешко,сите се жалеа
ПС.Не ме факајте за збор јас може си поминав многу убаво бидејќи друштвото со мене беше на ниво:))))

Мене воопшто не ми се свиѓа Spirit,прво местото не ми се свиѓа,па музиката итн:)А Good Fellas мислам сега се вика X-faktor или така нешто...

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Мене воопшто не ми се свиѓа Spirit,прво местото не ми се свиѓа,па музиката итн:)А Good Fellas мислам сега се вика X-faktor или така нешто...

Да и е доста изменето! - мислам на X-фактор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom