Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dj_Madness напиша:Кога бевме оваа година у Охрид на екскурзија таму не однесоа првата вечер.Сум си поминал закон и дј-от беше супер,добра музика,само имам една забелешка-многу беше жешко,сите се жалеа
ПС.Не ме факајте за збор јас може си поминав многу убаво бидејќи друштвото со мене беше на ниво)))
) а да и скоро секој викенд прает тепачка со оние „мангупине“ шо седат на врата....
! неколку пати сум бил... него сеа за сеа ке си се задоволам со тоа што е ( оаза,гламур,адмирал- во струга ) ! Морам да кажам дека голем фактор е друштвото... и во најелитен клуб да си ако не ти е друштвото добро џабе... не е на срце ! мене адмирал ми се свиѓа затоа што таму секогаш има предобра музика техно/транс/тектроник/хаус/индустриал! а гламур многу добри рок журки со бени - нонстоп пајѓаат!
). Se odi ako sakas da smuvas neso nabrzina
Mene me fakjase strav od toa obezbeduvanjeto - premnogu nasilno gi isfrluvaat lugjeto, kako partalka letaat I AKO ODITE NEMOJTE SLUCAJNO DA SE PUSTITE NA NEKOJA KONOBARICA - CE GO JADETE LOSO, SVE TUZIBABI SE:pos2: SEPAK BI VI PREPORACAL NEKOJ DRUG KLUB