Клуб Пушачи Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој со платена претплата на ова Вештачкиве интелигенции што генерираат слика.
Многу ме интересира сликовито да видам цура што пуши ЦИГАРА а Ска ја лапа.

Полесно ми е да замислам како оваа пуши друго дур Ска ја лапа него цигара, како ли не се изгори човеков.

Последно уредено:
Има некој со платена претплата на ова Вештачкиве интелигенции што генерираат слика.
Многу ме интересира сликовито да видам цура што пуши ЦИГАРА а Ска ја лапа.

Полесно ми е да замислам како оваа пуши дур Ска ја лапа него цигара, како ли не се изгори човеков.
Каков буквалист. :pos:
Треба да ти цртам со детали за да ме сфатш што сакам да кажам ? :sneaky:

Само пури и цигарилоси.Цигари никад не сум тргал, се и мразам зависност од било што.

@Acid сфаќаш зошто беше моето првично барање остро? 200 теми можам да отворам од општествено значење и пак го ебеме ежот. Нешто не штима.

Изостанав од темава со мое лично искуство. 15 години стаж и последниве година ипол чадам по кутија ипол до две дневно.
Чаре освен сиџим?

Ве молам кажете како сте се откажале?
Преку ноќ и фрлање у канта одма не можам. Се тресам буквално.

Мој вујко а исто така и еден другар со жена му ги откажаа така што седнаа, направија математика колку пари месечно им одат на цигари, другаров со жена му пресметаа дека некои 11.000 денари им одат за тоа смрдените ајкоси. :D Мислам дека ријалити чекот е најдобриот начин за откажување на цигари, меѓутоа и не мора да значи, имам комшија со триста здравствени проблеми, докторот му рекол да не работи, ама битно пуши цигари, тоа што преживуваат на една плата од жена му и што често се позајмуваат од други не е ништо, идиотлуци.

Изостанав од темава со мое лично искуство. 15 години стаж и последниве година ипол чадам по кутија ипол до две дневно.
Чаре освен сиџим?
Македонецот е познат по својот карактер т.е. инат.
Кога ќе се вклучиш во тој мод, се' можеш.
Во Русија имаше тртман со акупунктура за откажување.
80% од третманот е плацебо мислам, ама ако имаш воља ќе а биде.
Јас го знаев акупунктуристот и знам дека не беше ефтино, ама успешноста беше Ок.
Во основа се се сведува на вашето решение.
И сиџим да решиш, пак пред да го шутнеш столчето ќе запалиш една. Така да ни тој не е решение.

Македонецот е познат по својот карактер т.е. инат.
Кога ќе се вклучиш во тој мод, се' можеш.
Во Русија имаше тртман со акупунктура за откажување.
80% од третманот е плацебо мислам, ама ако имаш воља ќе а биде.
Јас го знаев акупунктуристот и знам дека не беше ефтино, ама успешноста беше Ок.
Во основа се се сведува на вашето решение.
И сиџим да решиш, пак пред да го шутнеш столчето ќе запалиш една. Така да ни тој не е решение.
Додека се клатам цигарата веќе е на пола. А тртманот не би го пробал. Боље да умрам од цигари него ли од промаја в газ.

Додека се клатам цигарата веќе е на пола. А тртманот не би го пробал. Боље да умрам од цигари него ли од промаја в газ.
Ха ха, на телефон пишував, сум изел буква. Не се плаши, викаат од еднаш педер не се станува :D

Како поранешен пушач можам да речам дека пушачиве на цигари ми стануваат непријател број еден во последно време.
Каде и да отидеш обавезно ќе се најде некој што ќе те труе, многу често во друштво од четворица, два-тројца знаат да бидат пушачи и да те убијат во тие саат-два седење.Разбирачка нема, ако се побуниш веднаш триста рачки ќе ти најдат само за да ги оправдаат нивните постапки во моментот.
Што е најјако, дури и во сопствениот дом морам да се објаснувам дека забрането е да се пуши.
Замислете како им било на непушачите во СФРЈ каде што воопшто не постоел закон за пушење и здрави 60-80 % биле пушачи.

Голем проблем е бројкава на пушачи во државава, само ретко кој го гледа како проблем.

Како поранешен пушач можам да речам дека пушачиве на цигари ми стануваат непријател број еден во последно време.
Каде и да отидеш обавезно ќе се најде некој што ќе те труе, многу често во друштво од четворица, два-тројца знаат да бидат пушачи и да те убијат во тие саат-два седење.Разбирачка нема, ако се побуниш веднаш триста рачки ќе ти најдат само за да ги оправдаат нивните постапки во моментот.
Што е најјако, дури и во сопствениот дом морам да се објаснувам дека забрането е да се пуши.
Замислете како им било на непушачите во СФРЈ каде што воопшто не постоел закон за пушење и здрави 60-80 % биле пушачи.

Голем проблем е бројкава на пушачи во државава, само ретко кој го гледа како проблем.
Ko ke odis kaj pusaci na gosti, ko ke zapalat cigara, posto doma si se neli, Ti izleguvas nadvor ili sto pravis za da ne te trujat ?

Ko ke odis kaj pusaci na gosti, ko ke zapalat cigara, posto doma si se neli, Ti izleguvas nadvor ili sto pravis za da ne te trujat ?
Во последно време колку што е можно повеќе одбегнувам да одам на гости кај пушачи.Најсериозно.
Знам дека проблемот е нерешлив и тоа е тоа.
Сигурно нема во негов дом да се објаснувам да не пуши.Ама оноа што можам да го направам е одбегнувањето.
Ако веќе сум се нашол во неговиот дом, ќе го истрпам.

Во последно време колку што е можно повеќе одбегнувам да одам на гости кај пушачи.Најсериозно.
Знам дека проблемот е нерешлив и тоа е тоа.
Сигурно нема во негов дом да се објаснувам да не пуши.Ама оноа што можам да го направам е одбегнувањето.
Ако веќе сум се нашол во неговиот дом, ќе го истрпам.
Pa znaci do vas e, ne do pusacite. Uste napisa razbiracka nemalo so pusaci a ustvari vie ste tie na koi se im preci i nikako da vi se ugodi. Duri ni na gosti ne im odis, do tolku si samobendisan.
Ne e vo niv druze problemot, vie ste drasnati, samo toa mozam da ti kazam.

Pa znaci do vas e, ne do pusacite. Uste napisa razbiracka nemalo so pusaci a ustvari vie ste tie na koi se im preci i nikako da vi se ugodi. Duri ni na gosti ne im odis, do tolku si samobendisan.
Ne e vo niv druze problemot, vie ste drasnati, samo toa mozam da ti kazam.
Ние непушачите сме биле тие самобендисаните што не сакаме да не трујат?
Со овоа потврдуваш колку само нема разбирачка кога се во прашање цигарите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom