Клуб Пушачи Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Ko ke odis kaj pusaci na gosti, ko ke zapalat cigara, posto doma si se neli, Ti izleguvas nadvor ili sto pravis za da ne te trujat ?
Баш сакав сабајле да му пишам на @StoleD дека ќе им ја онадам темата штом јас почнав да пишувам, ќе ви дојдат ветераните: владе, топла и најверојатно бјонс :D

Ние непушачите сме биле тие самобендисаните што не сакаме да не трујат?
Со овоа потврдуваш колку само нема разбирачка кога се во прашање цигарите.
Rdjavim kurcu i dlake smetaju. Sigurno si ja cul ovaa uzreka.
E za vas e nameneta, vo slucaj da ne znaese.
Se citas be so pisis, na gosti ne mu odis od so si samobendisan.
Utre so ke ti preci drugo, so nema da ti bidi pogodeno. Sol deka klavat vo jadenjeto ili bojata na zidot vo dnevnata ?
Pacienti :facepalm:
P.s realno od opsta kultura ve vikame da ve druzime, ne deka kojznaj kolku e interesno so random hipohondrik da se druzis, da ti gi potekva madinjata celo vreme so gluposti za zdrav zivot da ti pafta so racinjata i da ti se zali kako ocite mu se nasolzile i maicata mu se smirisala i kolku pari ke si zastedel ako ne si pusel.
A da, taa maicata sekako ke ja isperis, sigurno nema spotnata so denoj da ja nosis taka da olabajte.

Pa znaci do vas e, ne do pusacite. Uste napisa razbiracka nemalo so pusaci a ustvari vie ste tie na koi se im preci i nikako da vi se ugodi. Duri ni na gosti ne im odis, do tolku si samobendisan.
Ne e vo niv druze problemot, vie ste drasnati, samo toa mozam da ti kazam.
Мене реално не ми сметаат пушачи, јас децата ги растев во зачадена соба, па ништо не им е! Проблем е госпожата, вика ај дим како дим, ама после такво идење на гости мора да переш се’. Инаку како што му реков на топикстартерот од еднаш педер не се бидува, така и од еден ден во месецот ако бидеш во зачадена соба, сигурно нема да добиеш болест!

Баш сакав сабајле да му пишам на @StoleD дека ќе им ја онадам темата штом јас почнав да пишувам, ќе ви дојдат ветераните: владе, топла и најверојатно бјонс :D
Aaa ne, sam projavi zelba za ucestvo. Slabo posetena mu bila. A i generalno interesni mi se ovie hipohondricite so se mislat deka se nesto posebni. Otoci :toe:
Автоматски споено мислење:

Мене реално не ми сметаат пушачи, јас децата ги растев во зачадена соба, па ништо не им е! Проблем е госпожата, вика ај дим како дим, ама после такво идење на гости мора да переш се’. Инаку како што му реков на топикстартерот од еднаш педер не се бидува, така и од еден ден во месецот ако бидеш во зачадена соба, сигурно нема да добиеш болест!
Kako nema da dobie bolest. Znajs kolku meseci ke si skrati od negoviot bescenet zivot ? Imaat presmetano deka samo 5 min izlozenost na cad od cigari gi kosta najmalce 5 godini.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom