А што всушност си ти?Не сум Џон Траволта, али не сум ни патетик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што всушност си ти?Не сум Џон Траволта, али не сум ни патетик.
Сакаш трампа СтолеД за Костиќ?МАКЕДОНЕЦ.![]()
![]()
Брат батали ги празниве муабети. Или пушти и се на лавицата флеш.Не бе брат, какви трампи, не сакам никакви трампи.
Побарај му слика од дундата, ќе ти прати од курФлеш е тоа или не? Не сум сигурен кој е.
Иначе ми се представи како жена, мажена (во пп)
А јебига, не дека не си во право. Сепак секој кој пуши си е свесен за можните последици.Кога ќе ти се појават полипи на гласни жици по х децении пушење, и гласот ќе ти звучи ко да ти излага од пештера, ќе се молиш да се само бенигни и се да се заврши само со хроничен бронхит, со кој секако ќе кашљаш до крај на живот, и веројатно ќе ти треба и кислородна маска. Оставањето на цигарите пред повеќе од деценија ми е една од најдобрите одлуки во живот.
Бравоо мој човек..само гас и шибај на едно тркало..Мислам дека цигарите добиваат скоро па непотребен хејт. Пушам, уживам во тоа и ќе продолжам со исто темпо и понатака. Не знам зошто воопшто од која причина го нарекуваат пушењето порок, кога скоро и да нема ефект на мозокот нити па на блиските на пушачот. Најмногу ме нервираат луѓе кои пробуваат да ги остават цигарите, а им се пуши па се нервозни. Или пуши друже или не пуши, никој не е дужен да ти ги трпи промените во расположение заради таква небитна ствар.